Antena Căutare

Mâncare cu viermi la o shaormerie din București. Imaginile revoltătoare în urma cărora s-a sesizat Poliția. Ce sancțiuni s-au dat

O femeie a vrut să-și cumpere un kebab de la o shaormerie din sectorul 2 al Capitalei și a sesizat o nergulă gravă. Imaginile pe care le-a publicat pe internet a dus la sesizarea A.N.P.C și a Poliției.

Un fast-food din București a fost închis temporar după ce s-au găsit nereguli grave

Shutterstock & YouTube

Un fast-food din București a fost verificat de poliție și reprezentanții A.N.P.C. după ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu vitrina alimentară în care se observă viermi perindându-se pe bucățile de carne.

„În timp ce așeptam mâncarea am observat pe carnea din vitrină viermi”, a scris femeia în dreptul imaignilor pe care le-a surprins și pe care le-a postat pe Internet.

Imagini revoltătoare: Viermi pe carnea dintr-un fast-food

Citește și: Bomba alimentară de pe litoralul românesc. Ce au găsit autoritățile în carnea servită oamenilor la restaurant

„Ia uitați-vă puțin aici”, a mai spus femeia intrigată care filma bucățile de carne care erau luate din vitrină și pe care se observau viermii.

Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a transmis un comunicat prin care a precizat că autoritățile s-au sesizat, s-au deplasat la restaurantul respectiv și au aplicat sancțiunile care se impuneau în acest caz. Totodată, a fost dispusă indisponibilizarea și retragerea din circuitul consumului a 187.7 kg de mâncare perisabilă.

Citește și: Românii își primesc înapoi banii pe care i-au dat pe amenzile din pandemie. Ce se întâmplă cu cei care nu şi-au achitat amenzile

Cum a fost sancținată shaormeria care comercializa carne cu viermi

După controalele autorităților, Societatea în cauză a fost închisă temporar și sancționată cu amendă în valoare totală de 19.000 de lei.

”În urma apariției în mediul online a unui material video, ce prezintă imagini cu bunuri perisabile, improprii consumului, expuse spre vânzare de către o unitate de alimentație publică, din sectorul 2, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În cursul acestei zile, 23 august 2022, polițiști din cadrul Poliției Sectorului 2 - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai A.N.P.C., au efectuat un control, în vederea stabilirii situației de fapt, precum și pentru verificarea activității de producție, prelucrare, depozitare si comercializare de produse destinate consumului general.

Citește și: Prețul cel bun, 1 octombrie 2021. Concurenții au fost nevoiți să ghicească prețul cel bun pentru o shaorma. Cum au reacționat

În urma acestor activități, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 17.000 de lei, confrom OG 21/1992 republicat și cu 2.000 de lei, conform OG 99/2000 republicat.

De asemenea, a fost dispusă indisponibilizarea și retragerea din circuitul consumului a 187.7 kg de carne/produse din carne/produse alimentare perisabile.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cum face Liviu Vârciu shaorma. Cine l-a obosit în bucătărie mai tare decât Nea Marin

A fost oprită temporar prestarea de servicii, până la remedierea deficiențelor”, a transmis Poliția Capitalei.

Schimbări importante la Poșta Română. Fiecare român va avea un cod poștal propriu. Ce modificări se pregătesc... Elevii își vor lua „adio” de la mediile de 10 la sport, muzică și desen. Ce schimbări anunță ministrul Educației...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x