Antena Căutare

Manualul teroristilor din decembrie ’89

Luptatorii din "Rezistenta", activati la sfarsitul anului 1989 pentru a salva Romania socialista aflata in primejdie, au fost preluati cu tot cu misiunile lor de noua putere instalata dupa fuga lui Nicolae Ceausescu. Activistii de partid, membri importanti ai formatiunilor de "Rezistenta", au salvat PCR-ul, avand intaietate in activarea Frontului Salvarii Nationale peste tot in tara, si apoi s-au raspandit in noile partide infiintate, conform instructiunilor avute dinainte de evenimente. In acelasi timp, existenta "teroristilor" si razboiul cu acestia a spalat onoarea unitatilor Armatei, care fusesera implicate in reprimarea demonstrantilor, cu precadere la Timisoara, Bucuresti si Cluj.









Teroristi anihilati. In cateva minute, USLA-sii au urcat la etajele superioare. Cand au ajuns la etajul noua si au strigat la o usa sa se deschida, din apartament a inceput sa se traga spre USLA-si cu automatele. Peretii fiind din BCA, gloantele au trecut prin acestia la vecini. Din fericire, luptatorii se asteptau la riposta si vecinii fusesera avertizati si erau ascunsi in cada de fonta din baie.

Unul dintre USLA-si a desfacut broasca de la usa din pozitia culcat si a aruncat o GELA (grenada cu efect luminos si acustic) in apartament. In acelasi timp, colegii sai au intrat si au lichidat doi teroristi. Apoi, USLA-sii, coborand prin balcon la etajul opt, in apartamentul de dedesubt, au mai lichidat inca un terorist.

"Erau toti trei imbracati in costume inchise la culoare, aveau camasi albe si cravata, iar in buzunar am gasit la fiecare doar o batista, cate un bilet de tramvai si cinci lei. Fiecare dintre ei avea un pistol Makarov, un pistol-mitraliera AKM, cu pat rabatabil si un pumnal rabatabil. Ne-a frapat faptul ca era exact armamentul pe care il aveam si noi la USLA", isi aminteste unul dintre cei care i-au anihilat pe acesti misteriosi tragatori. La putin timp, a aparut un camion de Armata si cu membri din Garzile Patriotice si au preluat cadavrele. A doua zi, militari MApN au curatat apartamentul si au strans cartusele trase.


Citeste tot articolul pe jurnalul.ro!

Foto: Intactimages

Ion Iliescu: "O revolutie nu poate fi nici furata, nici confiscata"... Explozia din Bacau, provocata de o scurgere de gaze din conducta aflata in fata blocului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x