Marcel Vela, un nou mesaj pentru români: „Mulţumesc celor din diaspora”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a mulţumit public românilor din diaspora care au renunţat să vină în ţară de sărbătorile de Paşti, spunând că aceştia „au dat dovadă de responsabilitate”.

Aflat la vama Nădlac, duminică seară, ministrul Afacerilor Interne le-a mulţumit românilor din diaspora care „au dat dovadă de responsabilitate” şi au ales să nu vină în ţară de Paşti.

citește și: Ministrul Sănătății anunță noi restricții pentru români: „Ne gândim la 10-14 săptămâni de izolare”

„Mulţumesc acum celor din diaspora care au înţeles mesajul nostru şi nu vin atât de mulţi cum se preconiza pentru a sărbători Sfintele Paşti. Este o dovadă de înţelepciune, de maturitate, de respect şi de responsabilitate pentru cei dragi”, a afirmat Marcel Vela.

citește și: Părinții Alinei, fata de 27 de ani ucisă de COVID-19, i-au privit sicriul sigilat de la balcon și și-au luat adio! „Mamă, eu am să mor”

El a precizat că traficul la frontiera cu Ungaria nu este la nivelul aşteptărilor.

Vela a vorbit şi despre situaţia românilor care vor să circule către vestul Europei. El a explicat că există cetăţeni români care nu pot tranzita Austria, iar în acest context a anunţat că va discuta cu ministrul Afacerilor Externe despre situaţia acestora.

Sursa : news.ro

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri