Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Marcel Vela, un nou mesaj pentru români: „Mulţumesc celor din diaspora”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a mulţumit public românilor din diaspora care au renunţat să vină în ţară de sărbătorile de Paşti, spunând că aceştia „au dat dovadă de responsabilitate”.

Aflat la vama Nădlac, duminică seară, ministrul Afacerilor Interne le-a mulţumit românilor din diaspora care „au dat dovadă de responsabilitate” şi au ales să nu vină în ţară de Paşti.

citește și: Ministrul Sănătății anunță noi restricții pentru români: „Ne gândim la 10-14 săptămâni de izolare”

„Mulţumesc acum celor din diaspora care au înţeles mesajul nostru şi nu vin atât de mulţi cum se preconiza pentru a sărbători Sfintele Paşti. Este o dovadă de înţelepciune, de maturitate, de respect şi de responsabilitate pentru cei dragi”, a afirmat Marcel Vela.

citește și: Părinții Alinei, fata de 27 de ani ucisă de COVID-19, i-au privit sicriul sigilat de la balcon și și-au luat adio! „Mamă, eu am să mor”

El a precizat că traficul la frontiera cu Ungaria nu este la nivelul aşteptărilor.

Vela a vorbit şi despre situaţia românilor care vor să circule către vestul Europei. El a explicat că există cetăţeni români care nu pot tranzita Austria, iar în acest context a anunţat că va discuta cu ministrul Afacerilor Externe despre situaţia acestora.

Sursa : news.ro

Recomandari