Antena Căutare

Marian Godină, reacție după tragedia din 2 Mai. Ce mesaj halucinant a primit de la un coleg polițist detașat în zonă

Marian Godină a făcut public conținutul unui mesaj pe care l-a primit de la un coleg polițist, detașat pentru o lună în zona 2 Mai-Vama Veche. Ce a spus acesta despre motivul pentru care Vlad Pascu, tânărul care a comis accidentul din 2 Mai, nu ar fi fost supus unui drugtest!

Marian Godină, reacție după tragicul eveniment din 2 Mai. Ce mesaj halucinant a primit de la un coleg polițist detașat în zonă
Marian Godină, reacție după tragicul eveniment din 2 Mai. Ce mesaj halucinant a primit de la un coleg polițist detașat în zonă | Captură Facebook/Captură Observator

Vlad Pascu, tânărul în vârstă de 19 ani, care a cauzat accidentul grav din 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, consumase trei tipuri de droguri în noaptea săvârșirii faptei tragice. Poliția l-a oprit de două ori în acea seară și de fiecare dată l-au lăsat să plece, cu toate că descoperiseră substanțe interzise în mașina sa.

Băiatul a scăpat doar cu un test pentru consumul de alcool, nu și pentru cel de droguri, căci nu ar fi prezentat semne că ar fi drogat, potrivit șefului IPJ Constanța, citat de Digi24.

Marian Godină a dezvăluit că a fost contactat de un coleg polițist, care a fost detașat în zona 2 Mai - Vama Veche, făcându-i o dezvăluire halucinantă despre motivul pentru care nu s-ar fi făcut drugtestul. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Episodul halucinant cu Vlad Pascu și serviciul de urgență, din mai 2023. Ce a făcut șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai

Marian Godină a făcut public un mesaj halucinant primit de la un coleg polițist detașat în zona 2 Mai - Vama Veche

Marian Godină a postat pe contul personal de Facebook un mesaj pe care l-ar fi primit de la un coleg polițist detașat la biroul de poliție Vama Veche – 2 Mai, în care se dezvăluie că autoritățile din zonă nici măcar nu ar deține un astfel de drugtest:

„Am fost detaşat o lună la biroul de poliţie Vama Veche – 2 Mai şi pot să confirm că nu există aparat drugtest. Există un singur etilotest obosit, care merge când vrea, şi ni s-a zis să nu-l mai transportăm în maşini, pentru că se zdruncină şi nu o să mai meargă. Dacă avem nevoie de el, să venim la secţie să-l luăm.”, scrie în mesajul postat de Marian Godină pe pagina sa de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spune Marian Godină despre accidentul tragic din 2 Mai

Marian Godină a cerut demiterea șefului Poliției Române, întrucât consideră că este de neconceput ca, în plin sezon estival, poliția de pe litoral să nu dețină câteva aparate drugtest.

Polițistul a mai precizat că tânărul de 19 ani putea fi condus la spital pentru recoltarea de sânge, în lipsa aparatului care se dă drept scuză:

„Sunt sigur că nu s-a găsit acolo un aparat drug test, de aceea și cred că trebuie demiși șefii polițistului de la mic la mare, până la șeful Poliției Române. Pentru că e de neconceput ca în plin sezon estival, într-o stațiune care nu e renumită pentru consum de suc de soc, poliția să nu aibă câteva aparate drug test. În altă ordinde de idei, pentru că tot văd că unii (în special polițiști) găsesc lipsa acelui aparat drept scuză, las aici articolul 22 indice 1 din OUG 195/02 în care e prevăzut că șoferul putea fi dus la spital în vederea recoltării de sânge și putea fi lăsat fără permis până a doua zi la ora 8, doar în urma examinării medicale. (făcute desigur de medic, nu de polițist)

Art. 22 (1) Retragerea permisului de conducere se dispune de către poliţia rutieră şi în cazul în care titularul acestuia nu a putut fi supus testării în vederea stabilirii concentraţiei de alcool pur în aerul expirat sau testării preliminare a prezenţei în organism a unor substanţe psihoactive, iar în urma efectuării examinării medicale s-au constatat elemente clinice sugestive consecutive consumului recent de băuturi alcoolice sau de substanţe psihoactive, cu ocazia procedurii de recoltare a mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei ori a consumului de substanţe psihoactive, eliberându-se o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere fără drept de circulaţie.

(2) Retragerea permisului de conducere se dispune până la ora 8.00 a zilei următoare, dar nu mai puţin de 12 ore.”, a scris Marian Godină pe contul personal de Facebook.

Citește și: Părinții lui Vlad Pascu au un trecut spectaculos. Ce legătură au afaceriștii cu unul dintre locotenenții lui Sile Cămătaru

Imagini compromițătoare cu Vlad Pascu, tânărul care a ucis 2 tineri. S-a filmat cu drogurile în mână. Ce a recunoscut | ... Cum se afișa Vlad Pascu pe internet, înainte de tragedie. Cu pungi de pastile și cuțite, tânărul a filmat când își ameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x