Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mario Iorgulescu are sechele neurologice după accident. Tatăl său, Gino Iorgulescu, a mers în fața instanței: "Nu poate vorbi!"

Mario Iorgulescu a primit mandat de arestare preventinvă în lipsă, după ce magistrații au decis ca acesta să fie reținut pentru faptele sale. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, s-a urcat drogat la volan și a provocat un accident mortal. Acesta s-ar fi prezentat în fața instanței, susținând că Mario are probleme grave de sănatate.

Mario Iorgulescu, arest preventiv în lipsă

Mario Iorgulescu are probleme neurologice, susține tatăl acestuia. Gino Iorgulescu s-ar fi prezentat în fața instanței și le-ar fi spus judecătorilor că starea de sănătate a fiului său nu-i permite să stea de vorbă cu anchetatorii.

Mario Iorgulescu are mai multe afecțiuni la cap în urma accidentului

Mario Iorgulescu a rămas cu sechele neurologice după accidentul pe care l-a provocat în septembrie 2019. Gino Iorgulescu a declarat că tânărul nu poate discuta cu anchetatorii din cauza problemelor de sănătate, scrie Cancan. Șeful de la LPF susține că Mario suferă de afecțiuni ale lobilor frontali, urmări ale accidentului mortal pe care l-a provocat în toamna anului trecut.

Mario Iorgulescu are sechele neurologice după accident. Tatăl său, Gino Iorgulescu, a mers în fața instanței: "Nu poate vorbi!"

Cerere de arest preventiv pentru Mario Iorgulescu

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care acesta este acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu - preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se află internat în prezent la o clinică din Italia. Decizia instanţei nu este definitivă.

Mario Iorgulescu era băut și drogat la volan când a produs accidentul mortal

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, fiind sub influenţa alcoolului şi după ce a consumat cocaină.

Mario Iorgulescu are sechele neurologice după accident. Tatăl său, Gino Iorgulescu, a mers în fața instanței: "Nu poate vorbi!"

Procurorii notează că, la data de 8 septembrie 2019, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, intenţionând să se deplaseze din satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, spre un club din Parcul Herăstrău, Mario Iorgulescu a condus un autoturism marca Aston Martin model DBS, cu o viteză ce depăşea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, şi a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecţia dintre Şos. Chitilei şi str. Teodor Neagoe

Anchetatorii explică faptul că Mario Iorgulescu a accelerat până la 162 de km/h, în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, după care a urcat maşina cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism marca Audi, condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Conform procurorilor, din momentul în care a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, Mario Iorgulescu nu a acţionat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de acceleraţie era apăsată la maximum.

Recomandari