Antena Căutare

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Iorgulescu. Fiul șefului LPF trăiește într-o vilă și are asistentă personală 

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, care a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, se simte mai bine, iar tatăl lui i-a angajat o asistentă personală. 

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Iorgulescu. Fiul șefului LPF trăiește într-o vilă și are asistentă personală 
Fiul șefului LPF trăiește într-o vilă și are asistentă personală

Mario Iorgulescu a fost tratat într-o clinică specializată din Milano, în ciuda faptului că medicii din România nu au aprobat transferul, iar apoi a fost mutat la Geneva, în Elveția. Tânărul trăiește într-o vilă, unde este îngrijit în permanență de o asistentă personală.

Ba ami mult, potrivit impact.ro, cadrul medical în acest scop ar fi fost angajat doar pentru a fi împiedica revenirea în România a târnului.

Mario Iorgulescu, accident rutier soldat cu un mort

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.

Duminică, aflat la volanul unui autoturism marca Aston Martin, el a a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Acul vitezometrului s-a oprit la 240 km/h, spun surse din poliție. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Sumpiri în lanț: Românii au scos de două ori mai mulți bani din buzunare în luna ianuarie. Care sunt alimentele a căror ... Mascații au speriat de moarte doi copii, peste care au intrat din greșeală! Mama lor, furioasă! „Nu au ascultat nimic! A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x