Antena Căutare

Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală. Tatăl lui Dani Viscol, mort în accident, a răbufnit: "E bine mersi în Italia! Vor să mușamalizeze!"

Informații de ultimă oră în cazul lui Mario Iorgulescu! După ce a fost dat în urmărire generală de către Poliția Română, tatăl victimei a răbufnit şi a făcut primele declaraţii!

Tatăl lui Dani Vicol, bărbatul ucis în accident, a spus sincer ce crede că se întâmplă, dar și la ce măsuri va apela! Acesta cere o expertiză de urgență şi spune că nu crede că este ceva în neregulă cu fiul lui Gino Iorgulescu, ci că se simte foarte bine şi se încearcă doar o muşamalizare a cazului!

Citește și: Mario Iorgulescu are sechele neurologice după accident. Tatăl său, Gino Iorgulescu, a mers în fața instanței: "Nu poate vorbi!"

Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu, copleșită de durere

Mai mult, părintele tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu susţine că acesta nu va scăpa basma curată!

În cele șase luni de când și-au pierdut copilul au fost nevoiți să reziste până a fost pronunțată decizia oficială din partea autorităților române care s-au ocupat de acest caz.

Mario Iorgulescu, responsabil de accidentul rutier care s-a soldat cu moartea lui Dani Vicol, în luna septembrie 2019, ar beneficia în prezent de o asistentă personală la spitalul din Italia în care este internat. Din spusele familiei sale, Mario Iorgulescu se află într-o perioadă de refacere.

Conform informaţiilor apărute în presă, decizia în cazul arestării fiului șefului LPF nu este definitivă!

TIR şi microbuz, ciocnire frontală pe DN 1, în judeţul Sibiu. Doi morți, între care o persoană a murit strivită, pe loc... Oamenii izolați la domiciliu din cauza coronavirusului, în pericol să nu-și primească banii de pensii. Directorul Poștei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x