Antena Căutare

Mario Iorgulescu a scăpat cu viață: mănâncă, vorbește, iar procurorii cer revenirea în România

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă şi se simte mai bine, mănâncă, vorbește și este în afara oricărui pericol, sunt ultimele informații despre starea de sănătate a fiului preşedintelui Ligii Profesionist de Fotbal. Acesta ar urma să revină în țară, unde este așteptat de procurori pentru a da explicații cu privire la accidentul pe care l-a produs și în care a murit o persoană.

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă şi se simte mai bine, mănâncă, vorbește și este în afara oricărui pericol, sunt ultimele informații despre starea de sănătate a fiului preşedintelui Ligii Profesionist de Fotbal. Acesta ar urma să revină în țară, unde este așteptat de procurori pentru a da explicații cu privire la accidentul pe care l-a produs și în care a murit o persoană.

Mario Iorgulescu nu este păzit şi este vegheat doar de familie, acestea sunt datele primite de procurorii români de la medicii italieni, informează Antena 3. Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat într-o clinică din Milano.

Tânărul se simte bine, a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce. Prin ordin european de anchetă au fost cerute informații de la spital iar unitatae spitalicească le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată, mai scrie sursa citată.

Mario Iorgulescu a scăpat cu viață: mănâncă, vorbește, iar procurorii cer revenirea în România

La două luni de la transferul în clinica din străinătate, procurorii au hotărât să nu suspende ancheta și nici să se deplaseze acolo.

Așteaptă că el să fie bine și să se întoarcă în România, iar acest lucru pare că este destul de aproape, pentru că, spitalul arată în răspunsul trimis către România, că " În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri".

Mario Iorgulescu era drogat și băuse alcool când a provocat accidentul

Un tânăr de 24 de ani a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier produs pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti. Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias, în stare gravă.

În urma rezultatelor de la Institutul de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a consumat cocaină în noaptea în care s-a produs accidentul cumplit. De asemenea, fiul lui Gino Iorgulescu avea o alcoolemie de şi 1,96 g/l de alcool în sânge și consumase cocaină.

Cinci persoane au fost rănite într-un accident în judeţul Brăila... Un tânăr de 16 ani a născocit o poveste pentru a fi transportat la domiciliu de către Poliție! Minorul nu avea bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x