Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mario Iorgulescu, mesaj despre întoarcerea în România: „Nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc”

Mesajele postate de Mario Iorgulescu pe site-urile de socializare oferă indicii importante despre starea de spirit a fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Băiatul lui Gino Iorgulescu nu mai voia să se întoarcă în România!

Mesajele postate de Mario Iorgulescu pe site-urile de socializare oferă indicii importante despre starea de spirit a fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Băiatul lui Gino Iorgulescu nu mai voia să se întoarcă în România!

Mario Iorgulescu a fost la un pas de moarte în România, după accidentul pe care l-a provocat și în care un om nevinovat s-a stins, lăsând în urmă doi copii orfani. Familia sa a decis să-l transfere la o clinică privată din străinătate, astfel că Mario Iorgulescu a ajuns pe mâinile medicilor italieni, la Milano, unde pare că face progrese vizibile.

Însă plecarea acestuia din țară a deschis porțile speculațiilor, mulți fiind convinși că Mario Iorgulescu nu se va mai întoarce în România să dea socoteală în fața legii pentru accidentul pe care l-a provocat și în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața.

O serie de postări de pe paginile de social media ale fiului lu Gino Iorgulescu par să întărească teoria că Mario nu și-ar mai dori să aibă nicio legătură cu România.

Potrivit spynews.ro, în 2016, când se afla încă în Elveția, la studii, acesta a transmis următorul mesaj „prietenilor” săi din țară:

„Mă tot întreba lumea: „în ţara când mai ajungi?“. Nu, mulţumesc, am foarte puţini prieteni adevăraţi în ţară, printre care sunt părinţii mei şi vărul meu Erwin. În rest, toţi sunt mai devreme sau mai târziu falşi...Eu nu mai vreau să trăiesc o viaţă falsă...Nu am de ce...

Aici în Geneva, m-am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau şi fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală şi fără să aibe puţină demnitate.

Îmi cer scuze anticipat faţă de cei care nu sunt incluşi în acest mesaj. Nu vreau să mai continui că am foarte multe de spus, le mulţumesc din suflet părinţilor mei pentru oportunitatea asta şi cam atât am de spus, îmi cer scuze încă o data faţă de oamenii care nu sunt parte din categoriile menţionate mai sus. O zi bună va doresc tuturor.”

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a provocat în 8 septembrie un accident rutier,pe şoseaua Chitilei, din Bucureşti, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu a fost transportat atunci la Spitalul Elias, în stare gravă.

Conform datelor de la Institutul Naţional de Medicină Legală, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi a fost depistat pozitiv la cocaină.

Recomandari