Antena Căutare

Mario Iorgulescu, mesaj scandalos pe internet! S-a amuzat fără rușine! „Adevărat!”

Mario Iorgulescu, care a fost implicat în mai multe accidente rutiere, în România și în afara granițelor, înainte de a provoca tragedia în urma căreia a murit Dani Vicol, se amuza de faptul că este un pericol la volan, după cum reiese dintr-un mesaj pe care l-a publicat chiar el pe internet.

Mario Iorgulescu, care a fost implicat în mai multe accidente rutiere, în România și în afara granițelor, înainte de a provoca tragedia în urma căreia a murit Dani Vicol, se amuza de faptul că este un pericol la volan, după cum reiese dintr-un mesaj pe care l-a publicat chiar el pe internet.

Fiul lui Gino Iorgulescu se amuza de faptul că reprezintă un pericol pe șosea, într-un mesaj pe care l-a publicat în anul 2016 pe platforma de socializare Facebook.

„Un prieten bun se urcă în maşina ta fără să ţină cont de câte ori aproape că l-ai omorât!“, a fost postarea distribuită de Mario Iorgulescu, care a adăugat comentariul: „Adevărat!“, alături de mai mulți emoji ce reprezintă.

În acel an, 2016, Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost reținut, împreună cu alte trei persoane, pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe, în urma unei plângeri penale.

Victima ar fi fost chemată de Mario Iorgulescu într-un apartament din Capitală pentru restituirea unei sume de bani. Acolo, împreună cu frații Kalu, l-au bătut, lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore și înjunghiat. Inițial, Mario Iorgulescu a fost achitat, dar complicii lui au fost condamnați cu executare. În prezent, apelul se judecă la Curtea de Apel București.

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal, pe 8 septembrie, când se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa. El a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, Dani Vicol, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală. Fiul preşedintelui LPF a rămas şi fără permisul de conducere în urma accidentului.

În acest caz, este deschis un dosarulin rem, iar cercetările vizează infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive.

Calendar ortodox octombrie 2019. Când pică Sfânta Parascheva și program hram... Vești proaste pentru părinți! Alocațiile copiilor au scăzut cu aproape 50%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x