Antena Căutare

Victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri de mare risc! Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului sechestrat și bătut cu ciocanul de șnițele

Probleme mari pentru bărbatul care susține că a fost sechestrat și bătut de Mario Iorgulescu și frații Kalu. Tânărul a fost acuzat de trafic de droguri de mare risc. 

Probleme mari pentru bărbatul care susține că a fost sechestrat și bătut de Mario Iorgulescu și frații Kalu. Tânărul a fost acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul care acuza, în 2016, că fusese sechestrat și bătut de Mario Iorgulescu și frații Kalu, a ajuns în fața procurorilor, cu acuzația de trafic de droguri de mare risc.

Inculpatul V.D.I, după cum este notat în actul de sesizare de mai jos, și-a recunoscut fapta și a încercat să cadă la o înțelegere cu procurorii, în schimbul unei pedepse mai mici, potrivit playtech.

Curtea de Apel București a respins definitiv sesizarea cu acordul de recunoaștere a vinovăției, pe data de 25 septembrie. Bărbatul a fost citat la Spitalul Clinic Colentina, unde era internat.

Probleme acestuia cu DIICOT au început în vara anului 2016, atunci când a vândut unui agent sub acoperire 0,58 de grame pulbere ce conțineau cocaină în combinație cu fenacetină și benzococaină, în schimbul sumei de 450 de lei.

În 2018, inculpatul a procurat 60 de comprimate dintr-un medicament din familia benzodiazepinelor, pe care, mai târziu, le-a livrat unui tânăr. La percheziția domiciliară a victimei lui Mario Iorgulescu, procurorii au găsit 01,2 grame de cannabis în vederea consumului propriu.

În urma unui denunț, bărbatul a fost filat de DIICOT și pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri în vederea consumului propriu.

SECHESTRAT ȘI BĂTUT CU UN CIOCAN DE ȘNIȚELE

În septembrie 2016, Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost reținut, împreună cu alte trei persoane, pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe, în urma unei plângeri penale.

Victima ar fi fost chemată de Mario Iorgulescu într-un apartament din Capitală pentru restituirea unei sume de bani. Acolo, împreună cu frații Kalu, l-au bătut, lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore și înjunghiat.

Inițial, Mario Iorgulescu a fost achitat, dar complicii lui au fost condamnați cu executare. În prezent, apelul se judecă la Curtea de Apel București.

Un individ periculos a băgat groaza în bucureșteni! Ce face bărbatul, în toiul nopții | FOTO... Cele mai importante lucruri când vizionezi un apartament cu agentul imobiliar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x