Antena Căutare

Mario Iorgulescu, mutat în secret! Avionul cu care a fost transportat, costuri colosale! „Pentru o singură oră...”

Apar noi informaţii despre trasferul în străinătate pe ascuns al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul şefului LPF a fost transportat cu un avion care aparţine Ministerului Sănătăţii din Turcia! Apar noi informaţii despre trasferul în străinătate pe ascuns al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul şefului LPF a fost transportat cu un avion care aparţine Ministerului Sănătăţii din Turcia!

Apar noi informaţii despre trasferul în străinătate pe ascuns al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul şefului LPF a fost transportat cu un avion care aparţine Ministerului Sănătăţii din Turcia!

Ies la iveală detalii incredibile despre cazul lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), care a ajuns din nou în atenția presei după ce a provocat un accident grav, în care a murit un tânăr de 24 de ani. Testele medicale au arătat că Mario Iorgulescu consumase alcool și droguri atunci când a provocat teribilul accident rutier.

Mario Iorgulescu a fost ținut în comă indusă și, atunci când s-a trezit, tânărul nu și-a recunoscut tatăl.

A fost un moment dureros pentru familia Iorgulescu, despre care s-a aflat de curând că a făcut demersuri uriașe pentru a-l ajuta pe tânăr să fie sănătos.

Familia lui Mario Iorgulescu a plătit costuri uriașe pentru ca tânărul să fie transportat la o clinică din Italia, pentru îngrijiri specializate. Aeronava ce funcționează ca ambulanță are un tarif uluitor: închirierea costă între 7.000 și 10.000 de euro ora.

Un zbor din București, la Milano este de trei ore, deci costurile se ridică la 30.000 de euro. Dacă luăm în considerare cazurile în care sunt plătite retururile, suma ar fi dublă, informează cei de la Antena 3. Se pare că procurorii au aflat abia după de această mutare.

Lege nouă! Cum pot românii condamnați să scape de închisoare! Totul depinde de copii... Gabriela este căutată de polițiști de ore bune, în toată țara. Fata de 13 ani este de negăsit, iar părinții sunt dispera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x