Antena Căutare

Marius Petcu se pregatea sa mai dea un "tun" in ziua arestarii. Vezi inregistrarile!

In ziua in care a fost arestat, Marius Petcu se pregatea sa mai dea „un tun", scriu jurnalistii de la Adevarul. Contra unui „comision" considerabil, de 20%, presedintele CNSLR Fratia si al Sanitas intentiona sa-i dea omului de afaceri Petre Scrieciu un nou contract de executie.


Discutia ar fi avut loc in momentul flagrantului, pe 24 martie, in casa lui Marius Petcu. Martor, spun jurnalistii, a fost pentru o scurta perioada de timp, fiul sindicalistului, Razvan Petcu.

Potrivit ziarului Adevarul, Petcu i-ar fi spus afaceristului ca nu are un contract atat de mare. Scrieciu i-a propus insa, o inginerie financiara.

Discutie Petre Scrieciu - Marius Petcu:

Petre Scrieciu: „Deci, ca si, ca si acum! Ne intelegem, ne intelegem, daca imi dati o lucrare de cincizeci de miliarde si douazeci ( lei vechi - n.r.), douazeci si ceva ce trebuie sa va dau", i-a propus Petre Scrieciu lui Marius Petcu.

Petre Scrieciu: „Sau imi dati una mai mica da' facem, facem exact ca la asta! Deci, vorbim inainte: «Dom'le cat e...». «Atat sau 500 de euro pe metru! 400 de euro pe metru, da?». O punem cu 700, diferenta calculata cat este, da' sa-mi acopere si mie asta un milion" .

Marius Petcu: „Da, da' nu stiu daca am, ma, una de un milion, f...i mama ma-sii... ar fi de sase (600.000 de euro - n.r.), de sapte (700.000 de euro - n.r.), de eu stiu ce..."

Petre Scrieciu: „Imi dati din doua, ca nu moare nimeni."

Marius Petcu a fost trimis in judecata pentru luare de mita si este arestat preventiv din 31 martie 2010. El a fost acuzat ca a primit de la Petre Scrieciu o spaga de 1,4 milioane de lei si o vila in Predeal.

In schimb, firma lui Scrieciu, a primit de la Federatia Sanitas un contract de 9,2 milione de lei, pentru construirea „Centrului de educatie, perfectionare si recreere - Snagov".

Sursa: Antena3

VIDEO! Cel mai popular club din Mamaia ar putea fi demolat... Un an de austeritate: O pensionara a supravietuit cu 600 lei/luna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x