Antena Căutare

VIDEO! Cel mai popular club din Mamaia ar putea fi demolat

Abia deschis, localul a fost deja somat pentru ca nu are autorizatie pentru amenajarea de pe plaja.

La fata locului, aceste posibile demolari par a fi doar vorbe in vant, pentru ca in continuare clubul si amplasamentul de acces catre el par a fi intacte.

Insa, daca ne orientam din punct de vedere legal, atunci nu sunt doar vorbe goale, pentru ca proprietarii clubului au fost deja atentionati in privinta demolarii. Ei au la dispozitie 48 de ore din momentul in care au primit notificarea, sa isi stranga practic cortul in care a fost amplasat clubul.

Acest lucru nu s-a intamplat, asadar autoritatile se pregatesc sa demoleze ele aceasta locatie, pentru ca este prea aproape de mare, spun ei. Nu s-a respectat acea regula de 200 de metri de la mare pana la aceasta constructie.

Clubul a mai fost demolat si anul trecut, tot din motiv ca nu a avut autorizatie de constructie pe vechiul amplasament. iar notificarea de anul acesta vine la doar doua zile de la inaugurare.

VIDEO! Spalatorie bantuita de fantome la Constanta... Marius Petcu se pregatea sa mai dea un "tun" in ziua arestarii. Vezi inregistrarile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x