Antena Căutare

Mărturia Agafiei despre soțul mort după ce a băut spirt „A murit ca un cărăbuș de mai. Cu mâinile și picioarele în sus…” | VIDEO VIRAL

Soția unuia dintre bărbații morți după ce a băut spirt cu alcool metilic, spune că ea de fapt se bucură că soțul ei s-a prăpădit.

Mărturia Agafiei despre soțul mort după ce a băut spirt „A murit ca un cărăbuș de mai. Cu mâinile și picioarele în sus…” | VIDEO VIRAL
Mărturia Agafiei despre soțul mort după ce a băut spirt | captură YouTube

Printre aburii alcoolului povestește cum a s-a stins cel căruia i-a jurat credință până când ”moartea îi va despărți”. ”A murit ca un cărăbuș de mai. Bine că s-a dus”, a spus femeia cu o veselie debordantă despre cel căruia îi poartă doliu.

A început să povestească despre cum a decedat soțul ei după ce a băut spirtul preparat cu alcool metilic într-o fabrică clandestină din Ilfov. Pentru ea, decesul soțului seamănă cu moartea unui cărăbuș. La fel și a celorlalți prieteni de pahar care au avut același final tragic.

Soția unui bărbat mort după ce a băut spirt, declarații revoltătoare: ”Beau și eu, dar numai ”Mona”, vodka e apă, iar romul colorant”

Agafia Teofan (50 de ani) este o femeie simplă din localitatea Stolniceni-Prăjescu din Iași. Soțul ei a murit recent după ce a băut spirt contrafăcut. Nu era prima dată când consuma astfel de dezinfectant, însă acum, substanța din care era făcut, alcoolul metilic, i-a adus moartea. Chiar și Agafia a recunoscut că mai bea spirt. Însă, în ziua fatidică, ea și-a cumpărat vin.

Era mândră că toți vecinii au văzut-o la televizor și pe internet și a râs ștrengărește când a început din nou să povestească. „A murit ca un cărăbuș de mai”. A spus Agafia fericită, mulțumindu-i lui Dumnezeu că în ziua în care soțul său a murit intoxicat cu spirt ea a băut vin.

„Ce să mai zic acum? A murit ca un cărăbuș de mai. Cu mâinile și picioarele în sus… Asta este… Bine că s-a dus, că tare am mai tras multe cu el…”, a spus Agafia.

Femeia a povestit că înainte să moară soțul ei, a avut parte de câteva experiențe destul de ciudate.

Un bărbat din Iași a murit după ce a băut spirt! Văduva, dezvăluire halucinantă: „A servit fără mine, am găsit sticla goală și a trebuie să beau vin”

„Eu am trăit greu cu el. Înainte să moară eu m-am urcat în pod. El mi-a luat scara și a trebuit să sar. Am dat cu capul de ciment… m-am lovit tare… dar asta e, bine că am scăpat acum”, a spus femeia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pacienţii care s-au vindecat de COVID-19, la Timişoara, vor fi rechemaţi la Spitalul de Boli Infecţioase pentru a fi int... O asistentă medicală a furat cardul de credit al unui bolnav de coronavirus. Fiica bărbatului, revoltată: ”Nu mi-aș fi i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x