Căutare Live

Pilot de raliuri, lovit cu mașina de un șofer în timp ce mergea cu bicicleta. Alex Filip a rupt tăcerea: ”A virat spre mine cu intenția clară de a mă lovi”

Pilotul de raliuri Alex Filip a trecut prin momente dificile după ce a fost lovit cu mașina de un șofer în timp ce mergea pe bicicletă. Tânărul a fost rănit și intenționează să depună plângere penală împotriva șoferului. 

"A frânat brusc și a virat spre mine cu intenția clară de a mă lovi. Ceea ce s-a și întamplat, mașina lui m-a proiectat într-o alta parcată și apoi alte câteva tumbe până într-un cap de pod", povesteşte bărbatul pe o reţea de socializare.

În urma incidentului, tânărul a ajuns la spital pentru analize, iar ulterior a fost trimis acasă. În mesajul postat pe Facebook, el a atras atenția asupra faptului că în România sunt prea puține piste pentru bicicliști, potrivit Antena 3.

Jandarm împușcat accidental de un coleg. Glonțul i-a trecutprin piciorul drept, la 15 centimetri de bazin

"De ani buni încerc cu toată forța să promovez condusul responsabil, defensiv, civilizat, calm, cu maniere. Cu toate astea, iată c-a venit și rândul meu să mă tăvălească un șofer care n-are ce căuta pe drumul public. Zic asta pentru că a lovi un biciclist în mod voit denota lipsă de discernamânt.”, a mai explicat tânărul.

Acesta a declarat, de asemenea, că șoferul l-a lovit intenționat: ”Ieri am ieșit cu bicicletă la antrenamentul de seară și aveam în plan bucla mea clasică de 75 km. Din păcate am parcurs doar vreo 5 km pentru că șoferul unei mașini a decis la un moment dat să mă tot șicaneze, totul, pe scurt, terminându-se cu faptul c-a frânat brusc și a virat spre mine cu intenția clară de a mă lovi. Ceea ce s-a și întamplat, mașina lui m-a proiectat într-o altă parcată și apoi alte câteva tumbe până într-un cap de pod. Episodul a avut loc aproape de casă, la mine-n comuna Corbeanca.

Viteza le-a adus sfârșitul! Doi minori de 15 ani și-au pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite grav după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp

A sosit Poliția, SMURD-ul, am fost la spitalul Elias unde am poposit vreo 4h. În urmă CT-ului și a radiografiilor a rezultat că pot pleca acasă. Însa leziunile, echipamentul distrus, bicicleta avariată, dar, mai ales, ceea ce se putea întâmpla mă face să-mi crească pulsul și acum la cafea.

Sigur, poate trece total neobservat, însă pericolul ne privește pe toţi. Pentru unii șoferi, a fi biciclist e semn de inferioritate. Cum adică să opresc în spatele unuia și să-l depășesc abia atunci când am spațiu de 1,5 m? Păi ce mă, vă credeți în Elveția?”, a mai scris tânărul pe contul personal.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Jandarm împușcat accidental de un coleg. Glonțul i-a trecutprin piciorul drept, la 15 centimetri de bazin...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri