Antena Căutare

Mărturia cutremurătoare a unei femei rănite în accidentul lui Daniel Chițoiu! „Poliția va ști totul!”

O femeie care a fost rănită în accidentul în care a fost implicat fostul ministru al Economiei Daniel Chiţoiu urmează să fie transferată la spitalul Floreasca din Capitală. Fiul ei a dezvăluit ce i-a spus aceasta.

Mărturia cutremurătoare a unei femei rănite în accidentul lui Daniel Chițoiu! „Poliția va ști totul!” Galerie
Accidentul lui Daniel Chițoiu.

Fiul femeii rănite în accidentul rutier petrecut pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea a reușit să vorbească cu mama sa, aflată pe patul de spital.

Acesta susține, la fel ca martorii de la locul tragediei, că fostul ministru ar fi cel care a intrat pe contrasens și a produs accidentul în care au murit două persoane, soț și soț.

„Poliția va ști totul. Înțeleg că au declarațiile martorilor și tot ce le trebuie”, a declarat fiul femeii, potrivit Antena 3.

Fostul ministru de Finanțe Daniel Chițoiu a fost rănit, joi, după ce a fost implicat într-un accident ce s-a soldat cu moartea a două persoane, soț și soție, în localitatea Cotmeana, județul Argeș.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acesst caz, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

IGPR: Peste 5.800 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi, fiind constatate 426 de infracţiuni; s-au dat amenzi în valoare... Primăria Capitalei anunţă că au fost peste un milion de vizitatori la Târgul de Crăciun Bucureşti 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x