Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Răsturnare de situație în accidentul lui Daniel Chițoiu! Cum ar fi fost provocată tragedia, de fapt

Răsturnare de situație în accidentul lui Daniel Chițoiu! Politicianul ar fi fost, de fapt, cel care a provocat această tragedie, după cum a declarat Iulian Surugiu, reprezentant al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu.

Iulian Surugiu, unul dintre liderii de sindicat ai polițiștilor, susține că primele date ale anchetei arată că fostul ministru al Economiei a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens cauzând astfel accidentul cu doi morți.

„Ceea ce știu din sursă sigură e că domnul ministru a pierdut la un moment dat controlul. S-ar fi putut să fi vorbit la telefon, să nu fi fost atent sau să i se faă rău. Cel care circula pe sens invers nu a avut o reacție să tragă de volan. Chițoiu nu a fost audiat până la această oră, din informațiile pe care le dețin. El a fost transportat la spital, însă au fost audiați mai mulți martori.

Cele două mașini implicate vor fi expertizate, iar această procedură poate dura o lună, o lună și ceva. Cel vinovat va fi trimis în judecată pentru omor de inculpă în aceste situații”, a declarat Iulian Surugiu, reprezentant al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Recomandari