Antena Căutare

Mărturii din infern! Un tânăr povestește scenele de groază de la club: „Prietenii mei țipau să vin să-i ajut. Când am ajuns acolo, erau morți”

Un tânăr care a venit să doneze sânge pentru victimele de la Clubul Colectiv a povestit, luni, că trebuia să meargă şi el la concert, însă a decis să rămână acasă, fiind sunat apoi de doi prieteni care ţipau în telefon “vino să ne ajuţi”, iar când a ajuns, după 30 de minute, i-a găsit morţi.

Un tânăr care a venit să doneze sânge pentru victimele de la Clubul Colectiv a povestit, luni, că trebuia să meargă şi el la concert, însă a decis să rămână acasă, fiind sunat apoi de doi prieteni care ţipau în telefon “vino să ne ajuţi”, iar când a ajuns, după 30 de minute, i-a găsit morţi.

Tânărul povesteşte că fusese şi el invitat la concert, pentru că mergea des în Clubul Colectiv, însă vineri seară a preferat să rămână acasă, fapt care i-a salvat viaţa. “Aşa am simţit, că trebuie să stau acasă”, spune acesta.

Doi prieteni de-ai săi au mers la concert şi, imediat după izbucnirea incendiului, l-au sunat.

“Ţipau. Vino să ne ajuţi. Doi prieteni erau de-ai mei şi, restul, pe acolo ţipau toţi. Toată lumea ţipa”, povesteşte tânărul, care a venit luni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a dona sânge pentru celelalte victime ale tragediei.

Cei doi prieteni ai acestuia aveau 21 şi, respectiv, 17 ani. Tânărul a ajuns la faţa locului după aproximativ 30 de minute.

“Crede-mă că nu pot să descriu. Erau cadavre peste cadavre, toată lumea se călca în picioare acolo. Sunt nişte imagini foarte şocante, chiar aş vrea să le uit”, a spus acesta, adăugând că în momentul în care a ajuns în faţa Clubului Colectiv ieşeau în continuare victime arse din incintă. I-a găsit şi pe prietenii săi. “I-am recunoscut, am ştiut din prima că sunt ei”, a spus acesta.

Cei doi prieteni ai săi nu au supravieţuit. “După ce au fost scoşi, n-au mai rezistat durerii şi s-au stins”, spune el.

Tânărul susţine că mergea des în Clubul Colectiv, însă nu s-a gândit niciodată că s-ar putea produce o astfel de tragedie. Potrivit acestuia, condiţiile din club erau la fel în fiecare weekend, Colectiv fiind arhiplin, iar uşile de la intrare fiind blocate. El a venit luni la Spitatul Universitar pentru a dona sânge pentru celelalte victime ale tragediei.

Sursa: presalibera.net

Citește și:

Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, va discuta cu studenții, după tragedia din Club Colectiv... Românii de peste Prut, solidari cu victimele tragediei din Club Colectiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x