Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Mărturisirile unui pasager din trenul de călători lovit de marfar la Ploiești: ”Noroc că nu era trenul plin, că dacă era așa, era foarte urât!”

Nu mai puțin de 11 persoane au fost rănite în urma accidentului feroviar de la Ploiești, unde un tren de călători a fost lovit de un marfar. O persoană aflată într-unul dintre vagoane a povestit că situația putea fi dramatică dacă trenurile ar fi avut viteză ori ar fi fost pline de călători. 

Mărturisirile unui pasager din trenul de călători lovit de marfar la Ploiești: ”Noroc că nu era trenul plin, că dacă era așa, era foarte urât!”

Unul dintre pasagerii care s-a aflat în tren a povestit momentul impactului și ce s-a întâmplat imediat după aceea.

UPDATE: Două trenuri s-au ciocnit lângă Ploiești. Cel puțin 11 persoane sunt rănite. Acestea au fost transportate la spital cu elicopterul SMURD

"Mă uitam la serial, nu am fost foarte atent. Deodată s-a auzit o bușitură mare, un impact și foarte mult praf înăuntru. Când ne-am uitat în spate ce s-a întâmplat, era vagonul bușit, pisat, așa, și multă lume țipa, multă lume ieșise afară. Într-un final, n-a fost foate multă lume rănită, din ce am văzut, și noroc că nu era trenul plin, că dacă era așa, era foarte urât", a declarat un tânăr care s-a aflat în trenul de călători.

În momentul impactului, trenul de călători avea o viteză de circa 20 km/h, fiind inițiate procedurile de oprire în stația Ploiești Triaj. Trenul era format din cuplu de patru vagoane etajate și avea la bord circa 50 de călători.

CFR Călători: Accidentul din judeţul Prahova s-a produs după ce un tren de marfă al unui operator privat a lovit trenul Regio 5008 Buzău - Bucureşti Nord

La fața locului au fost mobilizate două descarcerări, două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, o autospecială de terapie intensivă și una de transport personal și victime multiple, întrucât 11 persoane au fost rănite, una dintre ele mai grav, fiind transportată la spital cu un elicopter.

Recomandari