Antena Căutare

UPDATE: Două trenuri s-au ciocnit lângă Ploiești. Cel puțin 11 persoane sunt rănite. Acestea au fost transportate la spital cu elicopterul SMURD

Două trenuri, unul de călători și unul de marfă, s-au ciocnit lângă Ploiești, miercuri după-amiază, în urma accidentului fiind rănite cel puțin cinci persoane, anunță HotNews.ro.

UPDATE: Două trenuri s-au ciocnit lângă Ploiești. Cel puțin 11 persoane sunt rănite. Acestea au fost transportate la spital cu elicopterul SMURD Galerie
Două trenuri s-au ciocnit în urmă cu puțin timp, lângă Ploiești. Cel puțin cinci persoane sunt rănite

UPDATE 18:34: Pasagerii din trenul personal implicat, miercuri, în accidentul feroviar din Ploieşti, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, au fost preluaţi de o altă garnitură pentru a-şi continua drumul, informează ISU Prahova.

Citește și: Declarația unul pasager din trenul care s-a ciocnit cu un marfar lângă Ploiești: „Era vagonul buşit, pisat. Multă lume ţipa”

UPDATE 17:50: Circulaţia trenurilor este inchisă pe raza staţiei Ploieşti Triaj din cauza unei ciocniri

UPDATE 17.13: Surse medicale au relatat că 34 de adulți și 3 minori au fost evaluați la fața locului, după accident. Niciuna dintre aceste persoane nu a necesitat transport medical.

UPDATE 17:09: Autoritățile au anunțat că sunt 11 rănit, care au fost transportați de urgnță la spital pentru a primi ajutor, după ce două trenuri s-au ciocnit lângă Ploiești. Una dintre persoanele rănite a fost transportată cu elicopterul SMURD.

UPDATE 16:39: Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite că șase persoane au fost rănite și sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale.. La fața locului se deplasează un elicopter SMURD, șapte ambulanțe, două autospeciale de descarcerare și două mașini de stingere a incendiilor.

UPDATE: Două trenuri s-au ciocnit lângă Ploiești. Cel puțin 11 persoane sunt rănite. Acestea au fost transportate la spital cu elicopterul SMURD

Știrea inițială:

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, accidentul feroviar a avut loc la ieșirea din triajul Ploiești către Brazi, unde două trenuri au deraiat și s-au ciocnit.

Răniți sunt doi mecanici de locomotive și trei pasageri din trenul de persoane.

La acest moment echipajele ISU se îndreaptă către locul accidentului.

"Din informațiile pe care le avem, două trenuri au deraiat și s-au ciocnit, iar 5 persoane sunt rănite. Acum ne îndreptăm spre locul accidentului", au declarat reprezentanții ISU Prahova, potrivit sursei citate.

Conform IPJ Prahova, un tren marfar ar fi depăşit semnalul de oprire, intrând în coliziune cu un tren personal care circula pe ruta Ploieşti Sud - Bucureşti.

Credit foto: Observatorulph.ro

Un târg inedit de globuri şi decoraţiuni la un spital din Târgu Mureș! Banii obținuți vor fi folosiți pentru a cumpăra a... S-a votat! Mai mulți ani de închisoarea pentru deţinerea sau vânzarea drogurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x