Antena Căutare

Mașina condusă de italianul infectat cu coronavirus a fost închiriată din nou, la 48 de ore de la predare

Mașina condusă de către italianul de 71 de ani, infectat cu coronavirus, a fost închiriată din nou la 48 de ore după predare. Al doilea client a fost anunțat de diagnosticul primit de italian înainte de a se urca la volanul vehiculului.

Mașina condusă de italianul infectat cu coronavirus a fost închiriată din nou, la 48 de ore de la predare
Mașina închiriată de italianul infectat cu coronavirus a fost condusă ulterior de o altă persoană

Anunțul potrivit căruia mașina condusă de italianul infectat cu coronavirus a fost închiriată ulterior și altei persoane vine chiar din partea firmei de închirieri din Craiova.

Reprezentanții companiei au declarat că italianul a venit să predea mașina însoțit de prietenul său, tot italian, în vârstă de 51 de ani.

Citește și: Cine este italianul suspectat că a adus coronavirusul în România! Iubește vânătoarea și este căsătorit cu o româncă

Potrivit acestora, mașina a fost apoi dată unui alt client și abia apoi scoasă din uz.

„Cei doi angajaţi care au avut contact cu cetăţeanul italian la predarea şi primirea maşinii efectuează în acest moment controale medicale amănunţite, iar clientul care a închiriat maşina respectivă a fost informat cu privire la acest aspect şi am făcut demersurile necesare pentru ca autoturismul respectiv să fie scos din circulaţie”, au transmis reprezentanţii firmei.

Citește și: Primele informații despre starea de sănătate a românului infectat cu coronavirus! Bărbatul din Gorj a ajuns la Institutul ”Matei Balş” din Capitală

Anunţul potrivit căruia italianul de 71 de ani a închiriat o maşină în Craiova a fost făcut marţi seara de prefectul din Dolj, Narcis Purcărescu, care spunea că autorităţile încearcă să identifice toate persoanele care au intrat în contact cu italianul.

Acestea sunt primele simptome care se declanșează în cazul îmbolnăvirii de coronavirus.Febră peste 38, tuse și alte prob... Răsturnare de situație în cazul primului român infectat cu noul coronavirus. Tânărul de 25 ani a fost în Germania: ”Înce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x