Antena Căutare

Măsuri de siguranţă fără precedent pentru protejarea românilor de noul virus! Ce vor primi călătorii în autobuze și tramvaie?

Autoritățile au anunțat măsuri fără precedent pentru oprirea răspândirii noului virus gripal și a coronavirusului.

Măsuri de siguranţă fără precedent pentru protejarea românilor de noul virus! Ce vor primi călătorii în autobuze și tramvaie?
Măsuri de siguranţă fără precedent pentru protejarea românilor de noul virus

Directorul STB, Andrei Creci, a anunțat, luni, că STB va cumpăra măști sanitare, care vor fi împărțite călătorilor în autobuze și tramvaie, pentru a preveni răspândirea virusului gripal.

Gabriela Firea a explicat că această măsură a fost luată pentru a-i proteja pe bucureșteni:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apelul disperat al unei asistente din China: Femeia susține că nu se declară cifrele reale! Peste 90.000 de oameni sunt infectați cu coronavirus

Ministerul Sănătății organizează, luni, o întâlnire de lucru la care va participa şi ministrul Victor Costache, în cadrul Comitetul interministerial pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus.

Potrivit MS, reuniunea are loc începând cu ora 12,00 şi va fi urmată, de la ora 13,15, de declaraţii de presă, scrie Agerpres.

Doi cetățeni români de origine chineză au ajuns de urgență la Spitalul Victor Babeș. Ce au arătat rezultatele testelor?

Comitetul interministerial pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus a fost constituit pe data de 22 ianuarie, fiind format din specialişti, sub coordonarea miniştrilor Sănătăţii, Afacerilor Externe, Afacerilor Interne şi Transporturilor.

Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal! Cât mai au de așteptat părinții Alexandrei Măceșanu: „Nu mai avem încredere în... Adrian Streinu-Cercel: În minivacanţă, la Matei Balş s-au prezentat 1.592 de persoane, dintre care 636 aveau gripă, în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x