Antena Căutare

Materie nouă introdusă la Bac! La ce vor susține examen elevii din România

Schimbare uriașă pentru elevi, anunțată recent de Ministerul Educației Naționale! Se introduce o nouă materie de evaluare a competențelor lingvistice, din sesiunea 2020!

Schimbare uriașă pentru elevi, anunțată recent de Ministerul Educației Naționale! Se introduce o nouă materie de evaluare a competențelor lingvistice, din sesiunea 2020!

Un comunicat oficial transmis de reprezentanții Ministerului Educației Naționale anunță că, din 2020, elevii vor avea posibilitatea de-a opta pentru o nouă limbă străină la proba de competențe lingvistice.

BACALAUREAT 2020. Elevii care au studiat limba chineză vor avea posibilitatea, începând de anul viitor, să susţină proba C de la Bacalaureat - evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională la această disciplină.

BACALAUREAT 2020. "Elementul de noutate pentru sesiunea 2020 a examenului naţional de Bacalaureat îl reprezintă aprobarea programei de examen pentru limba chineză, oferind elevilor care au studiat această limbă posibilitatea de a susţine proba C (evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională) la această disciplină", se arată într-un comunicat transmis vineri de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Materie nouă introdusă la Bac! La ce vor susține examen elevii din România

BACALAUREAT 2020. Anul viitor, examenul de Bacalaureat va putea fi susţinut în sesiunea iunie - iulie sau în sesiunea august septembrie.

Sesiunea iunie - iulie va avea următorul calendar de desfăşurare: 25 - 26 mai - înscrierea candidaţilor, 9 - 19 iunie - susţinerea probelor orale, 22 - 25 iunie - probele scrise. Pe 30 iunie vor fi afişate primele rezultate, iar pe 7 iulie - rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, informează cei de la Agerpres.

BACALAUREAT 2020. Pentru sesiunea august - septembrie, înscrierea candidaţilor va avea loc în perioada 13 - 27 iulie. Între 18 şi 28 august se vor desfăşura probele scrise şi orale. Primele rezultate din sesiunea a doua vor fi afişate pe data de 28 august, iar pe 3 septembrie - rezultatele finale, în urma soluţionării contestaţiilor.

Schimbare uriașă la Vama Veche! Cum arată astăzi stațiunea în care nu există reguli!... Sfânta Marie Mică 2019: Tradiții, obiceiuri de Nașterea Maicii Domnului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x