Apel disperat către toți românii! Mătușă și nepoată, dispărute de acasă! Rudele imploră ajutor

 

O femeie și nepoata sa au dispărut luni, pe 20 mai, când au plecat de la domiciliu, iar de atunci sunt de negăsit! Familia este disperată, iar autoritățile au lansat apel către toți românii! Haideți să le găsim împreună!

Este alertă în Bihor, după ce o tânără de 18 ani şi nepoata ei de 14 ani au plecat de acasă. Cele două nu s-au mai întors de pe data de 20 mai, iar familia este disperată.
Potrivit informațiilor primite de la polițiști, cele două femei au fost văzute ultima oară pe data de 20 mai, la ora 20:00. Cele două persoane sunt Covaciu Viana Regina de 18 ani și nepoata de 14 ani. 
Semnalmente Covaciu Viana, 18 ani: înălţime 1,55 – 1,60 m., aproximativ 50 de kg, constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns până la nivelul umerilor.
Ultima oară purta un pulover negru, pantaloni închiși la culoare, de obicei, poartă batic negru.

Semnalmente minoră dispărută: înălţime 1,50 m., greutate 35 – 40 de kg, constituție atletică, faţă ovală, ochi albaștri, păr lung, vopsit blond, de obicei îl poartă legat în coadă.

Ultima oară când a fost văzută purta un pulover roz, bluză roșie, pantaloni albaștri, pantofi sport, de culoare deschisă.

Citește și: L-ai văzut? O handbalistă oferă recompensă 2.000 de euro oricui o ajută să-și găsească câinele dispărut de acasă

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI