Antena Căutare

L-ai văzut? Un băiat de 13 ani a dispărut de acasă, iar părinții sunt disperați: ”Oricine are informații despre el să sune la 112!”

Un copil în vârstă de 13 ani, din București, a dispărut de acasă luni, 20 mai, motiv pentru care Poliția Capitalei solicită sprijin în vederea depistării acestuia. 

Un copil în vârstă de 13 ani, din București, a dispărut de acasă luni, 20 mai, motiv pentru care Poliția Capitalei solicită sprijin în vederea depistării acestuia.

Luni, copilul a plecat către şcoală de la adresa unde locuieşte, din sectorul 3, dar nu a mai revenit până în prezent.

Minorul dispărut se numeşte Mohamad Ahmed, este în vârstă de 13 ani, are o înălţime 1,60 m şi o greutate 45-50 kilograme. Are ochii căprui, iar părul este şaten.

Minorul dispărut se numeşte Mohamad Ahmed, este în vârstă de 13 ani, are o înălţime 1,60 m şi o greutate 45-50 kilograme. Are ochii căprui, iar părul este şaten. La data dispariţiei purta pantaloni de trening negri, tricou negru cu pete albe, pantofi sport negru cu roşu şi avea asupra sa un ghiozdan negru, precizează Poliţia Capitalei.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112

Veste uriașă pentru românii care lucrează în străinătate! Cum vor putea trimite bani acasă fără comisioane... Toți românii trebuie să știe! De ce trebuie să ai acest flori în casă de Sfinții Constantin și Elena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x