Antena Căutare

MEC: 47 de unităţi de învăţământ sunt închise parţial sau integral, din cauza gripei şi a virozelor

Un număr de 47 de unităţi de învăţământ din mai multe judeţe şi din municipiul Bucureşti sunt închise parţial sau integral, marţi, din cauza gripei şi a virozelor, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC).

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a transmis, marţi, o nouă situaţie centralizată a unităţilor şcolare închise din cauza gripei sau a virozelor. Astfel, sunt închise integral unităţi de învăţământ din judeţele Alba, Argeş, Neamţ şi Suceava (câte una), Giurgiu (două), iar parţial sunt închise unităţi de învăţământ din Brăila (una), Bucureşti (31), Cluj (două), Iaşi (două), Olt (una), Sibiu (una). În judeţul Ilfov este o unitate de învăţământ închisă integral şi două unităţi de învăţământ închise parţial. În total, 6.309 de elevi sunt afectaţi de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ, ei nefiind însă bolnavi.

Sursa : news.ro

Un jandarm a adoptat câinele cu care a lucrat, după ce patrupedul "a iesit la pensie"... Tânăr nevăzător, umilit de controlorul de tren: "S-a impus brusc prin forță fizică spunându-mi, într-un mod foarte ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x