Antena Căutare

Medic agresiv la Spitalul de Urgență Floreasca! Imagini scandaloase! „O să te văd când am eu chef” - Video

Un scandal de proporții a izbucnit între un medic ortoped și un pacient la Spitalul de Urgență Floreasca. Specialistul a devenit agresiv și i-a spus bărbatului care aștepta să fie consultat că „îl va vedea când va avea el chef”.

Un scandal de proporții a izbucnit între un medic ortoped și un pacient la Spitalul de Urgență Floreasca. Specialistul a devenit agresiv și i-a spus bărbatului care aștepta să fie consultat că „îl va vedea când va avea el chef”.

Medicul ortoped a devenit agresiv cu pacientul în momentul în care acesta i-a atras atenţia că un alt bărbat a intrat înaintea lui, deşi el aștepta deja de 40 de minute.

Bărbatul care a intrat înaintea pacientului era chiar soţul asistentei doctorului.

Potrivit pacientului, care a filmat conflictul cu telefonul mobil și apoi a publicat imaginile pe internet, medicul i-a aruncat telefonul la coșul de gunoi şi i-a sucit mâna.

Articolul continuă după reclamă

„Dacă e soțul doamnei asistente eu trebuie să stau să mor lângă…?”, l-a întrebat pacientul pe medic.

„Da. Eu trebuie să fac ordinea în camera de gardă! Asta nu înțelegi tu! O să te văd când am eu chef! Mergi pe hol, te rog!”, i-a răspuns medicul ortoped.

„Întâlnim destul de frecvent un astfel de comportament. Mulți pacienți nu știu să sesizeze conducerea spitalului, consiliul etic al spitalului. Cred că managerul spitalului se va autosesiza, ca și în alte situații”, a spus Vaile Barbu, președintele Asociației Pacienților din România.

Urmăriți conflictul între pacient și medicul ortoped de la Spitalul de Urgență Floreasca în clipul de mai jos.

Un copil de şase ani şi-a rupt mâna într-un centru comercial din Cluj-Napoca! Unde l-au lăsat singur părinții lui... IGSU: Pompierii au intervenit în 21 de localităţi din 15 judeţe în urma ploilor şi furtunilor de miercuri şi din cursul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x