Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Medic de 46 de ani, transferat cu elicopterul la București după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bărbatul se zbate între viață și moart

Un medic cardiolog în vârstă de 46 de ani, din Botoșani, se zbate între viață și moarte după ce a fost infectat cu noul coronavirus. În încercarea de a-i salva viața, medicii au decis să-l transfere la București cu elicopterul. 

Medic de 46 de ani, transferat cu elicopterul la București după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bărbatul se zbate între viață și moart

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost transferat miercuri după-amiază, cu un elicopter MAI la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”.

Acesta este medic cardiolog la Spitalul Judeţean ”Mavromati” şi are doar 46 de ani. Medicul a ajuns marţi seară direct pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Cum te poți infecta cu noul coronavirus aproape instant în concediu. Cât de repede se răspândește coronavirusul într-un restaurant cu autoservire (VIDEO)

Starea lui de sănătate a început să se degradeze rapid, iar spitalul din Botoşani a decis transferul medicului la Bucureşti. Pe lângă medicul cardiolog alte 11 cadre medicale mai poartă noul coronavirus, fiind internate în spital. În total 291 de medici, asistenţi şi infirmiere s-au îmbolnăvit de COVID-19 iar 279 dintre acestea s-au vindecat.

România a depășit 30.000 de persoane infectate cu noul coronavirus

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

În România au fost confirmate, până acum, 30.175 de infecții cu coronavirus. În total, în România au murit 1.817 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.

Recomandari