Antena Căutare

Medic din Iași: „Fiecare zi a devenit o provocare pentru noi. Când ajung seara acasă, mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns bine”

În această perioadă, medicii de familie sunt și ei la datorie. Fac consultații telefonic și încearcă să găsească cât mai multe răspunsuri la zecile de întrebări despre coronavirus.

Medic din Iași: „Fiecare zi a devenit o provocare pentru noi. Când ajung seara acasă, mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns bine”
Teama de coronavirus printre medicii de familie | Pixabay.com

Nici cei din Iași nu fac excepție. Iar realitatea din teren demonstrează încă o dată teama cu care aceștia pornesc în fiecare dimineață spre locul de muncă.

„Ultima dată am cheltuit 500 de lei numai pe măști. Nu mai găsim măști pe piață, furnizorii ne spun că nu mai au. Prețurile sunt de asemenea foarte mari. Numai pentru halatele de protecție, pentru trei persoane, trebuie să plătim lunar 943 de lei. Pentru 21 de zile, 15 lei halatul, ori trei persoane, calculați și dumneavoastră. Ne ducem cu cheltuielile lejer peste 1.500 de lei lunar doar pentru a ne proteja. Fiecare zi a devenit o provocare pentru noi. Când ajung seara acasă, mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns bine. Mă strânge în spate în fiecare dimineață în care vin la serviciu când știu la ce pericole mă expun”, a declarat dr. Maria Ioniță, medic de familie din comuna Ciurea, pentru BZI.

O asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila a fost confirmată pozitiv cu COVID-19... Cum arată Suceava după intrarea în carantină. Orașul, filmat cu o dronă! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x