Antena Căutare

Cum arată Suceava după intrarea în carantină. Orașul, filmat cu o dronă! VIDEO

Suceava are străzile pustii, după ce a intrat în carantină, după cum arată imaginile video surprinse de o dronă, marți, 31 martie, în oraș.

Cum arată Suceava după intrarea în carantină. Orașul, filmat cu o dronă! VIDEO
Suceava | Captură video/ Radu Baran/ Facebook

Filmarea a fost făcută de Radu Baran, un tânăr videograf, care a publicat ulterior imaginile pe Facebook.

„Când a plecat de acasă să filmeze nu ştia la ce să se aştepte, nu ştia ce o să simtă. Trăim vremuri dificile, în care mintea judecă în fel şi chip, în care informaţiile sunt puţine şi interpretate în nenumărate feluri. Totul ţine de interpretare! Da, străzile sunt goale! Dar, oraşul nu e mort!

Blocurile sunt pline de oameni ce au grijă de familiile lor, care râd cu ai lor, plâng cu ai lor, se joacă, citesc, se roagă, se implică în tot felul de acţiuni sociale.

Totul depinde de tine ca individ, cum interpretezi şi cum reacţionezi! Stai în casă? Fentezi autorităţile? Eşti empatic? Eşti cerebral? Tu scrii scenariul: în fiecare oraş, în fiecare ţară. E momentul în care suntem solitari, dar şi solidari!”, a spus soţia lui, Mihaela Baran, potrivit adevarul.ro.

Municipiul Suceava şi 8 comune limitrofe se află în carantină de pe 31 martie 2020. Sunt primele localităţi izolate de autorităţi prin ordonanţă militară, în contextul pandemiei de COVID-19.

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medic din Iași: „Fiecare zi a devenit o provocare pentru noi. Când ajung seara acasă, mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns... Medicamentul anti-coronavirus, la un pas de a fi lansat pe piață. Cum se va numi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x