Încă un medic a murit în urma infecției cu noul coronavirus. Bărbatul avea 57 de ani

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta în Republica Moldova, iar acum un medic care a contractat virusul a murit. Este vorba despre doctorul Ion Stati, în vârstă de 57 ani, care era şef al Secţiei Diagnostică Funcţională din cadrul IMSP SR Orhei.

Încă un medic a murit în urma infecției cu noul coronavirus. Bărbatul avea 57 de ani

Medicul Ion Stati, care a lucrat ani de zile pe Secţia Diagnostică Funcţională din cadrul IMSP SR Orhei, a pierdut lupta cu viața în urma infecției cu noul coronavirus.

Nelu Tătaru, avertisment pentru întreaga țară! „Transmiterea comunitară devine accentuată! Ne apropiem de acest moment!”

„Cu regret anunțăm că sistemul medical a mai pierdut un specialist remarcabil. Este vorba de medicul Ion Stati (deces 475), de 57 ani, șeful Secției Diagnostică Funcțională din cadrul IMSP SR Orhei, unde și-a dedicat întreaga activitate profesională. Îi aducem un ultim omagiu și exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor”, a anunțat MSMPS.

Numărul cazurilor de coronavirus s-au înmulțit în ultimele zile

Până la ora actuală, au fost raportate 14.200 de cazuri de infectare cu COVID-19 şi 475 de decese, dintre care 24 decese în rândurile lucrătorilor medicali.

Au fost vindecate 8.019 de persoane, 465 de pacienţi se află în stare gravă, dintre care 32 se află la Terapie Intensivă.

Coronavirus în România, 22 iunie 2020. Live Update. 24.045 de cazuri, cu o creștere de peste 300, în 24 de ore! Câți pacienți sunt la ATI

În total, au fost confirmate 2.182 de cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici - 557, asistenţi medicali - 865, personal auxiliar - 620 persoane, felceri - 114, farmacişti - 26. În total, 1.454 de lucrători medicali au fost trataţi.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri