Nelu Tătaru confirmă! Medicamentul minune pentru tratarea COVID-19 ar putea ajunge în România în doar o lună

Un medicament care să vindece bolnavii de Covid-19 ar putea ajunge în România până la începutul verii, susține Ministru Sănătății, Nelu Tataru.

Medicamentul minune pentru tratarea coronavirusului ar urma să fie disponibil în spitalele din România în aproximativ o lună, Este anunțul făcut în exclusivitate pentru Antena 3 de Nelu Tătaru.

”Am urmărit și noi studiul din Statele Unite, am văzut și noi cele 125 de cazuri, au avut doar 2 decese, urmărim să fie acreditat în Statele Unite, apoi să intre în comunitatea Europeană după care îl putem prelua și noi. Este un răspuns pozitiv și un răspuns care promite ca și tratament electiv pentru coronavirus”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit sursei citate.

Citește și: Momentul în care un pompier își strânge în brațe copiii, după o luptă pe viață și pe moarte cu noul coronavirus: „A rămas cu sechele. Nu știm ce se va întâmpla”

România, parte a studiului care a identificat medicamentul pentru Covdi-19

Tătaru susține că un vaccin până la finalul anului nu va putea exista, motiv pentru care toți ochii sunt îndreptați în prezent pe menit să trateze pacienții infectați cu coronavirus.

Citește și: El este tânărul care a acceptat să fie vaccinat împotriva COVID-19. Se expune unor riscuri uriașe: „Există trei posibilități înspăimântătoare”

”În acest moment noi suntem într-o legătură cu cei care fac acest studiu, în măsura în care acest studiu este omologat, îl putem aduce în comunitatea europeană, va fi omologat și aici și apoi și în România. Să sperăm cam într-o lună”, a adăugat ministrul.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri