Antena Căutare

Medicii au aflat adevărata cauză a morţii tinerei însărcinate din Vaslui: Nu s-a înecat cu mâncare!

Tragedia care a avut loc în localitatea vasluiană Băleşti, comuna Cozmeşti, a şocat o ţară întreagă. Deşi s-a crezut că tânăra de doar 21 de ani a murit înecată cu mâncare, medicii au dat verdictul: avea probleme cu inima.

Tragedia care a avut loc în localitatea vasluiană Băleşti, comuna Cozmeşti, a şocat o ţară întreagă. Deşi s-a crezut că tânăra de doar 21 de ani a murit înecată cu mâncare, medicii au dat verdictul: avea probleme cu inima.

Rezultatele necropsiei au arătat că femeia de 21 de ani, însărcinată în cinci luni, suferea de o malformaţie congenitală cardiacă.

"Potrivit raportului medico-legal preliminar, cauza decesului femeii de 21 de ani a fost o cardiopatie pe care o avea din antecedente", a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, potrivit Adevărul.ro.

Se infirmă astfel suspiciunea lansată de către medicul care a mers la intervenţie potrivit căreia gravida s-ar fi înecat cu un bol alimentar. Bănuielile medicilor au pornit atunci de la faptul că tinerei i-au fost descoperite resturi alimentare în căile respiratorii aeriene.

Caz şocant în Focşani. Un băiat de doar cinci ani a ajuns la spital bătut crunt. Nu dați click dacă sunteți sensibili: s... Viscol, geruri năprasnice și zăpezi mari. Prognoza meteo pe trei luni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x