Antena Căutare

Medicii au reusit sa-i puna bratul la loc unui barbat din Covasna

Un barbat din Covasna care si-a taiat bratul din neatentie va putea duce in continuare o viata normala. Pentru asta trebuie sa le multumeasca medicilor brasoveni care, dupa o operatie de sase ore, au reusit sa-i puna bratul la loc.

Barbatul in varsta de 48 de ani lucra ca zilier pentru a-si intretine familia. Miercuri, in timp ce lucra cu un fierastrau circular, si-a amputat antebratul din neatentie. Sotia acestuia a chemat salvarea, barbatul fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean Brasov, unde a intrat imediat in operatie.

Interventia chirurgicala a durat aproximativ sase ore. A fost vorba despre o operatie care nu se pot face cu ochiul liber, ci la microscop, in care s-au reconstruit vasele de sange, nervurile si tendoanele.

Barbatul va avea nevoie de o perioada indelungata pentru recuperare si va trebui sa faca niste controale periodice la sase, noua si 12 luni. Daca totul va decurge bine in timpul recuperarii, barbatul isi va putea folosi mana abia dupa un an.

Patru romani au fost arestati in Italia pentru comiterea mai multor jafuri... 500 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa intervina in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x