Antena Căutare

Patru romani au fost arestati in Italia pentru comiterea mai multor jafuri

Patru romani care faceau curatenie pe santierele dintr-un oras italian au ajuns in mainile carabinierilor. Conationalii furau tot ce le cadea in mana, de la scule pana la bucati de cablu. Atat de concentrati erau atunci cand dadeau o lovitura incat uitau sa se fereasca de camerele de supraveghere. Pentru aceasta scapare ar putea face ani grei de inchisoare

Tata, mama si fiu impreuna cu un complice supravegheau santierele zile in sir pana cand se ivea ocazia sa dea lovitura, sustin politistii. In cateva minute, incarcau intr-o duba tot ce puteau valorifica. Masina cu care carau obiectele furate le-a atras insa atentia localnicilor, care au stat de vorba cu oamenii legii. Iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere le-au confirmat banuielile.

Inarmati cu aceste imagini, politistii au pornit pe urmele suspectilor si le-au gasit autovehiculul intr-un garaj inchiriat, nu departe de santierele jefuite.

Romanii au sosit in regiunea Valle d'Aosta in urma cu o luna, timp in care au comis cel putin patru jafuri, confirmate de politisti. Carabinierii sunt, insa, de parere ca romanii au comis mai multe atacuri, insa nu au gasit deocamdata probe suficiente in acest sens.

Un baiat de 11 ani din Zalau cantareste 130 de kilograme si se lupta cu o tumoare craiana... Medicii au reusit sa-i puna bratul la loc unui barbat din Covasna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x