Antena Căutare

Medicii de familie ar putea lucra doar in sistem privat

De la 1 aprilie medicii de familie ar putea oferi servicii numai in sistem privat. Este prima consecinta a faptului ca doctorii nu vor sa semneze contractul-cadru cu Casa de Asigurari de sanatate. Medicii se plang de slaba finantare, iar multi si-au depus deja dosarele pentru a pleca din tara

Slaba finantare, obligativitatea asigurarii premanentei fara un minim de dotari sunt doar cateva dintre nemultumirile medicilor de familie din Targu Jiu, care refuza sa semneze contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Acest contract care apare an de an nu este decat un copy-paste al celor de dinainte, la fel de prost. iar daca apar unele modificari sunt mai proaste decat cele de dinainte.

Nemultumiri sunt si la Pitesti. Medicii de familie ameninta ca, in lipsa contractului cadru, de la 1 aprilie vor acorda asistenta medicala in sistem privat. Aceasta perspectiva ii revolta pe pacienti.

Reprezentantii Colegiului Medicilor din Sibiu se plang ca lipsa banilor va inchide cabinetele. Din 2008 veniturile au scazut constant, ajungand sa fie cu 60% mai mici.

Sursa: jurnalul.ro

UPDATE: ANI ancheteaza averile a 15 lideri sindicali. Vezi lista celor vizati!... SIE cumpara pastile de jumatate de milion de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x