Căutare Live

Situație alarmantă în țară. Medicii de familie nu lucrează astăzi. Orice urgență medicală au, pacienții sunt obligați să o amâne

Medicii de familie şi pacienţi din aproape toată ţara protestează în faţa Guvernului. Doctorii sunt nemulţumiţi de banii puţini pe care-i primesc de la stat.

Medicii de familie şi pacienţi din aproape toată ţara protestează în faţa Guvernului. Doctorii sunt nemulţumiţi de banii puţini pe care-i primesc de la stat.

Ei se tem că în viitor nu vor mai putea trata bolnavii.

La protestul care a început la ora 11, în Piaţa Victoriei, sunt aşteptaţi 3.000 de medici de familie, însă organizatorii au autorizaţie doar pentru 2.000. Acţiunea de astăzi va îngheţa medicina de familie şi va duce la aglomerarea camerelor de gardă ale Unităţilor de Primiri Urgenţe.

Veşti îngrijorătoare vin pentru români. Cu cât vor crește ratele la bănci... Fenomene "paranormale" în Parlament, în timpul unei conferințe: "Spiritele! Este semn rău"...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri