Căutare Live

Medicii folosesc costume de zugravi în loc de combinezoane! O pacientă cu coronavirus rupe tăcerea: „L-au scos pe targă, cu o pătură pe el”

Medicii și asistentele din România se simt disperați și spun că au ajuns să primească niște costume de zugrav în loc de combinezoane, deși spitalele din România devin adevărate focare de infecție.

Situaţia e dramatică la spitalul din Suceava pentru toţi pacienţii şi medicii de acolo. Sunt în jur de 100 de cadre medicale au fost infectate pînă acum cu coronavirus. Oamenii se plâng că sunt internaţi de-a valma, bolnavi de COVID cu pacienţi cărora abia li se fac teste.

Şi nu e singurul caz! În alte locuri din ţară medicii şi asistentele se plâng că primesc costume de zugravi în loc de combinezoane!

„Aici nici măcar nu se dezinfectează băile 2-3 zile, hârtie nu avem, dezinfectanți nu avem, săpun nu avem, nimic nu avem. Aici e un focar de infecție, mai mult te îmbolnăvești decât te faci bine”, este mărturia unei paciente cu coronavirus aflată într-un spital din Suceava.

În același spital în care salvatorii au devenit rând pe rând victime, femeia este internată în același salon cu alți pacienți, care așteaptă rezultatele testelor.

Medicii folosesc costume de zugravi în loc de combinezoane! O pacientă cu coronavirus rupe tăcerea: „L-au scos pe targă, cu o pătură pe el”

Dezvăluiri incredibile, de la o femeie cu coronavirus din Suceava

Dezvăluiri incredibile, de la o femeie cu coronavirus din Suceava

„Eu mai sunt în salon cu încă trei doamne. Una e confirmată cu coronavirus, la celelalte nu se știe. Niciun doctor nu a venit la mine să mă consulte, să îmi facă ceva”

Mamă din Suceava, cu un bebeluș care ar avea COVID-19, disperată! „Toți fug de noi! Copilul meu moare aici pe pat! E vânăt tot! Plânge încontinuu!” VIDEO

Medicii lipsesc într-un număr copleșitor și au ajuns să fie înlocuiți de voluntari. Sunt aproximativ o sută de cadre medicale confirmate cu coronavirus.

Urmărește materialul video de mai sus ca să afli și alte detalii cutremurătoare despre situația epidemiei de coronavirus din România!

Atenție! Dacă nu ar fi fost carantina, pandemia ar fi provocat 40 de milioane de decese... Ce șiretlic folosesc românii din străinătate, ca să poată intra în țară fără probleme! Sunt grupuri de zeci de persoane...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x