Căutare Live

Pacienți infectaţi și tot mai mulți morți. Medici epuizați. Cum arată Terapia Intensivă la Brașov - Video

458 de pacienţi în secţiile de terapie intensivă. Toţi din cauza infecţiei cu coronavirus. Toţi în grija unor medici şi asistenţi medicali care trec ei înşişi prin această boală în unele cazuri. Braşovul, al treilea judeţ ca număr de infectări, are o singură secţie de terapie intensivă care trebuie să ţină piept valului tot mai mare de pacienţi.

În fiecare zi vedem cifre. Infectaţi, morţi, vindecaţi, în stare gravă. În spatele acestor cifre sunt însă oameni. Fie ei pacienţi, medici sau asistenţi. În Brașov, în acest moment, sunt 3468 de cazuri în total, 55 fiind raportate în ultimele 24 de ore.

Îi cunoaşteţi pe unii dintre ei în reportajul realizat de Observator, semnat de Laurenţiu Rădulescu şi Dragoş Coman.

Citește și: Nelu Tătaru a dezvăluit care sunt zonele-focar de coronavirus în România: "Avem șase judeţe în care creşterile sunt de peste 30%"

1.345 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 57.895

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi, încă 1.345 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, bilanţul total ajungând la 57.895. În ultimele 24 de ore, 45 de persoane şi-au pierdut viaţa. În prezent, 458 de pacienţi sunt internaţi la Terapie Intensivă.

”Până astăzi, 6 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 57.895 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 28.992 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 5.639 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.345 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, a transmis, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

În Bucureşti s-au înregistrat 192 cazuri în ultimele 24 de ore, iar în Prahova 102. Lista transmisă de autorităţi aici.

Până astăzi, 2.566 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Care este, de fapt, formula de calcul care stabilește scenariile privind deschiderea școlilor. Klaus Iohannis recunoaște...
Ultimele știri