Antena Căutare

Medicul care a murit și s-a întors să povestească. A ajuns în Rai și a fost trimisă înapoi în lumea asta: „Anul ăsta am implinit 26 de ani de când am murit!”

A văzut cum arată moartea, a ajuns în Rai şi a fost trimisă înapoi pe Pământ! Mărturia cutremurătoare a medicului Ada Calciu. „Anul ăsta am implinit 26 de ani de când am murit!”,

A văzut cum arată moartea, a ajuns în Rai şi a fost trimisă înapoi pe Pământ! Mărturia cutremurătoare a medicului Ada Calciu. „Anul ăsta am implinit 26 de ani de când am murit!”, a povestit românca reporterilor de la Antena Stars. În urma unui accident cumplit, Ada... a avut ficatul rupt, apoi a intrat în comă profundă, în moarte clinică... A fost ținută în viață de către aparate, iar în cele din urmă a fost deconectată.

În momentul impactului, a simțit o durere groaznică și și-a strigat mama, care se stinsese cu 11 luni înainte. Apoi povestește că a fost un rai, un loc mirific, că a aflat lucruri despre apropiați pe care nu avea de unde le știi, apoi și-a revenit, ca prin minune, pe 8 septembrie, atunci când Fecioara Maria s-a născut.

Surse: Antena Stars

România, sub ape! Avertizări COD GALBEN şi PORTOCALIU de inundaţii până săptămâna viitoare... PENSII 2018, Acum poţi afla singur! Care este data la care poţi ieşi la pensie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x