Antena Căutare

Mesaje de Paște. Felicitări și urări pe care să le trimiți de Paște celor dragi

Mesaje de Paște. Dacă vrei să transmiți urări de Paște, fie că vrei SMS-uri sau felicitări de Paște, și nu ai inspirație, iată câteva dintre cele mai frumoase și funny mesaje de Paște.

Mesaje de Paște. Felicitări și urări pe care să le trimiți de Paște celor dragi
mesaje de paste

Mesaje de Paște. Dacă vrei să transmiți urări de Paște, fie că vrei SMS-uri sau felicitări de Paște, și nu ai inspirație, iată câteva dintre cele mai frumoase și funny mesaje de Paște.

De Paște și în general de sărbători obișnuim să trimitem mesaje celor dragi pentru a ști că ne gândim la ei chiar și atunci când nu le putem fi aproape. Fie că vrem să trimitem mesaje religioase de Paște sau vrem să le trimitem prietenilor SMS-uri cu mesaje funny de Paște, iată unele dintre cele mai frumoase mesaje de Paște:

Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!​

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.

Mesaje de Paște- Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște. Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Mesaje de Paște - În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet “Hristos a înviat!”.

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

Mesaje de Paște funny

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Mesaje de Paște funny -16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

Mesaje de Paște funny - “Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.”

“De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”

“Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.”

“Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.”

Felicitări de Paște

Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvară. Fie ca promisiunea de Paște sa îţi umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!

Felicitări de Paște -In noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, sa spunem împreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

Felicitări de Paște - Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreuna cât mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

Citește și: Salutul pascal Hristos a înviat în 50 de limbi de pe glob. Traducere cu Google Translate

Informație de ultimă oră: Judecătorii Tribunalului București au decis intrarea în faliment a RADET... Moarte înfiorătoare! O fetiță de 12 ani s-a spânzurat pentru că nu a mai putut suporta bătaia de joc a colegilor de la ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x