Antena Căutare

Mesaje de Sfânta Maria. Ce mai frumoase și originale urări de la mulți ani

Pe 15 august, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, milioane de români își serbează ziua numelui. Iată ce mesaje de felicitare poți trimite celor dragi care își serbează onomastica de Sfânta Maria 2019.

Pe 15 august, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, milioane de români își serbează ziua numelui. Iată ce mesaje de felicitare poți trimite celor dragi care își serbează onomastica de Sfânta Maria 2019.

Pe 15 august, creștinii de pretutindeni sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului. Cu ocazia acestei zile, mulți români își sărbătoresc onomastica. Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului reprezintă momentul în care Sfânta Fecioară Maria a trecut la cele veşnice. Se spune că în ziua Adormirii, îngerii şi sfinţii au umplut împrejurimile de lumină.

De la funeralii ar fi lipsit apostolul Toma. Iar când acesta a revenit, după 3 zile, s-a dus la mormânt și l-a găsit gol. Și se crede că Fiul Ei a ridicat-o la cer, de-a dreapta Lui, ca Împărăteasă.

Moartea Maicii Domnului este mutare la Viață, dupa cum reiese și din troparul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului: „Mutătu-te-ai la viața ceea ce ești Maica Vieții”. Tocmai din acest motiv, biserica consideră această sărbătoare ca fiind una plină de bucurie.

Sfânta Maria 2019 – Câți români își serbează onomastica?

Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica. Dintre aceștia, aproximativ 1,8 milioane sunt femei ce poartă numele de Maria, aproximativ 270.000 femei ce poartă numele de Mariana și în jur de 51.000 femei ce poartă numele de Marinela.

Cu toate acestea, în ziua de Sfânta Maria își mai sărbătoresc onomastica și persoanele care poartă numele de: Marian, Marin, Mioara, Mia, Maricica, Marița, Marina, Marilena, Mari, Mărioara, Meri, Măriuța, Mara, Marioara, Marusia, Ana-Maria, Mimi, Marinel.

Răspândit în toată Europa, numele de Marius este și el des sărbătorit de Sfânta Maria, însă sunt multe păreri care susțin că numele nu are nicio legătură și că nu este derivat din Maria. Numele vine de la zeul Mars, fapt ce face din ei adevărați războinici.

Sfânta Maria 2019 – Mesaje cu urări de „La mulți ani!”

- Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

- Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

- Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viață.

- Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani!

- Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

- De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

- Sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani Maria!

- De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

-Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea! La mulți ani cu ocazia onomasticii!

-E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingaș. La mulți, ani!

- Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viaţă mea şi mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând şi mai înţelegător, întocmai că Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi. Mulţumesc că mă călăuzeşti şi că ai grijă de mine!

-Este doar încă o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La mulți ani!
- La mulţi ani, Maria! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioara să-ţi lumineze drumul în viaţă!

-Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Citește și:

Sfânta Maria. Unde sunt cele mai cunoscute icoane făcătoare de minuni din România

Adormirea Maicii Domnului 2019. Cele mai puternice rugăciuni pentru sănătate, iubire și noroc

Unde vor petrece românii minivacanța de Sfânta Maria

Sursă foto: ziuaconstanta.ro

O femeie a murit în spital, în urma unei infecții cu virusul West Nile! Autoritățile, în alertă maximă: ”Să se facă dezi... Bucureştiul ar putea avea vignietă specială. Ce reguli vor trebui să respecte șoferii care au mașini înmatriculate pe al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x