“Dumnezeu să te aibă în pace, copile!". Mesaje sfâșietoare postate pe pagina de Facebook a lui Alexandru, tânărul ars în incendiul din Piatra Neamț! A murit de ziua lui!

 
+2 click pentru
galerie

Astăzi ar fi fost ziua lui, dar i s-a răpit șansa asta în momentul în care s-a întârziat transferul său în Belgia. Este tragicul eveniment urmat de altele și mai tragice, Alexandru, tânărul ars în incendiul din Piatra Neamț, a plecat mult prea devreme, răpus de arsuri și sistemul sanitar din România.

Pe pagina de socializare a lui Alexandru curg mesajele sfâșietoare a celor care încă nu și-au revenit din șoc, aceștia îi aduc un ultim omagiu.

“Dumnezeu să te aibă în pace, copile...că te-ai dus așa de repede. Dumnezeu să te ierte.”, a fost mesajul scris de un bărbat pe pagină lui Alexandru, urmat de un altul și mai sfâșietor.

 “Nu l-am cunoscut personal, dar am crezut că va trăi, eram plină de speranță! Mi-am dorit din suflet! Cuvintele nu-și mai au rostul...Drum lin, suflet crud! Multă putere părinților, dar durerea e neimaginat de grea! Pentru ei nu mai există nici început, nici sfârșit! Doar un adânc, nimic... Dumnezeu să lumineze calea sufletului lui și să îi mângâie pe părinți!”, a scris altcineva pe pagină.

Alexandru a murit în Belgia, după ce fusese transferat din România cu arsuri pe 75% din suprafața  corpului, inclusiv în zona capului, dar și cu două bacterii contractate în spitalele din România.

Pe 31 octombrie, o explozie urmată de incendiu s-a produs într-un bloc din Piatra Neamț. Alexandru a ieșit pe propriile picioare din bloc, sub privirile uluite ale vecinilor. De abia se putea deplasa. Avea arsuri pe aproape tot corpul, iar o ambulanţă l-a dus de urgenţă la spitalul din oraş.

A fost internat prima dată la Târgu Neamț, apoi a fost transferat la spitalul din Iași. De aici a ajuns la spitalul din Belgia în stare foarte gravă, cu arsuri pe aproape 75% din suprafaţa corpului dar şi cu cele două bacterii.

Sursa foto: Facebook facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI