Căutare Live

Mesajul lui Marcel Vela pentru români de 1 Mai: "Am văzut în vama veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur. Vreau să știu că vom fi sănătoși"

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe o rețea socială un mesaj prin care îi roagă pe români să respecte măsurile impuse de autorități pentru a putea avea o perspectivă optimistă.

"Dragii mei, astăzi este 1 mai. Avem o zi superbă, cu mult soare, deși se anunțau ploi și vijelii. Urmărind jurnalul de știri de astzăi dimineață, am văzut în vama veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur.

M-a impresionat un DJ care prin muzica lui făcea să răsune plaja printre pescăruși și valuri spunând câteva cuvinte deosebite. Acum este așa, dar avem tot timpul din lume ca apoi să ne bucurăm de fiecare răsărit!

Meteo weekend, 2-3 mai 2020. Temperaturi ridicate și ploi slabe în aproape toată țara

Cu toții ne-am făcut planuri de 1 mai. De a ne vedea cu cei dragi, la munte, la mare, la distracție, la grătare. Oricum, dar nu așa. Ca întodeauna, viața ne-a oferit imprevizibilul și ne- aadus aici în mijlocul unei pandemii globale.

Aș dori să salut colegii mei din Ministerul Afacerilor Interne care sărbătoresc 1 mai prin muncă. Încă de la prima oră sunt la datorie și verifică dacă sunt respectate toate regulile menite să ne protejeze.

Video | Bucurie până la lacrimi! "Taaaati, ai veeniittt!!" Reația unei fetițe din România când și-a văzut tatăl ieșit din spital, videcat de coronavirus

Așa cum am mai sups, am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni posibile riscuri pentru că vreau să fim cu toții bine. Vreau să știu că vom fi sănătoși, departe de acest virus invizibul și agresiv.

Victorie medicală în România: Un bebeluș, cel mai tânăr pacient, având puțin de peste o lună, este vindecat de coronavirus și externat din spital

Am spus că vin doar cu o rugăminte, dar de fapt mai am încă una. Și propit că este ultima pentru ziua de astăzi. Haideți să avem un comportament corect, trebuie să mai rezistăm puțin pentru ca apoi să avem o perspectivă optimistă", spune Marcel Vela.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... 1 Mai se sărbătoreşte în casă. Cum arată acum drumurile spre mare şi munte...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri