Căutare Live

Victorie medicală în România: Un bebeluș, cel mai tânăr pacient, având puțin de peste o lună, este vindecat de coronavirus și externat din spital

Vești bune în România! Cel mai tânăr pacient cu coronavirus din judeţ, un bebeluş de peste o lună, împreună cu mama lui, au fost vindecaţi şi externaţi vineri din Spitalul de Pediatrie din Sibiu, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

Victorie medicală în România: Un bebeluș, cel mai tânăr pacient, având puțin de peste o lună, este vindecat de coronavirus și externat din spital

"În cursul zilei de astăzi, 1 mai, cel mai tânăr pacient din judeţul Sibiu, un bebeluş care la data internării prin transfer de la o unitate sanitară din judeţul Alba, avea 17 zile şi era confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2, atât el cât şi mama lui, au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi", a spus Andreea Ştefan.

Medicul Rafila, mesaj important pentru români: „Spălați-vă și pe dinți. Mergem și pe varianta că nu vom găsi un vaccin în 2 ani, poate îl găsim în 4 ani"Copilul şi mama lui s-au întors din Franţa, în judeţul Alba, la începutul lunii aprilie, iar ulterior au fost în carantină. În 5 aprilie, mama şi copilul au fost transportaţi din carantină la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

Ca la noi, la nimeni! Amendă de 2.000 de lei pentru că a ieșit pe stradă să prindă porcul fără să aibă declarație: "Porcul a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația"


"Pacienta prezenta tuse, iar bebeluşul era uşor febril, fiind izolaţi în cadrul secţiei de Pediatrie şi, ulterior, în cadrul secţiei de Boli Infecţioase, unde au primit îngrijiri medicale. Acestora li s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au ieşit pozitive în cursul zilei de 06.04.2020", precizau, la acea dată, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Meteo 1 mai 2020. Vreme rea vine în România cu ploi, descărcări electrice, vijelii și grindină


Având în vedere vârsta fragedă a pacientului, s-a luat decizia transferării la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, unde copilul şi mama lui au fost trataţi şi vindecaţi.

Cum aratau plajele anul trecut de 1 Mai și cum cum sunt acum |Foto... Sindicatul Meridian, după ce Marcel Vela a afirmat că sunt probleme cu poliţiştii locali: Şi-au îndeplinit atribuţiile ş...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri