Coincidență stranie. Mesajul postat de Tavy parcă i-a prevestit moartea. Ce au găsit prietenii pe Facebook-ul cântărețului din Ploiești

Prietenii lui Tavy Puștiu, tânărul mort în accidentul feroviar din Ploiești, au descoperit pe Facebook-ul acestuia o coincidență care le-a dat fiori. Cântărețul postase acum ceva timp un mesaj cu subînțeles, care pare a-i fi prevestit moartea.

Tânărul mort în accidentul de tren din Ploiești era cântăreț de muzică de petrecere

spynews.ro

„Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, a postat Tavy Puștiu pe contul său de Facebook, într-o fotografie share-urită.

Coincidență stranie. Mesajul postat de Tavy parcă i-a prevestit moartea. Ce au găsit prietenii pe Facebook-ul cântărețului din Ploiești

*Sursa foto: Facebook via Spynews.ro

Tânărul avea să moară chiar într-un accident de tren, ca o ironie a sorții. Mașina în care se afla, condusă de soția acestuia, a fost izbită la o trecere la nivel cu calea ferată.

Citește și:

Ultimele clipe din viața cânătărețului mort în accident au fost înspăimântătoare. Ce a spus Tavy când a văzut trenul că se apropie

Tavy Puștiu era Live, pe Facebook, în momentul impactului

Tavy era cântăreț de muzică de petrecere, iar în momentul impactului transmitea LIVE, pe Facebook, cu muzica dată la maximum. Imaginile cutremurătoare arată cum șoferița încetinește mașina, pare că se asigură, însă mașina este imediat lovită violent de locomotivă, pe partea dreaptă, acolo unde se afla Tavy. Femeia a supraviețuit și se află în stare gravă, la spital.

Citește și:

Un cântăreț român și-a transmis moartea LIVE. Imaginile de pe Facebook sunt tragice: Mașina pe care o conducea iubita sa a fost izbită de tren

Tavy Puștiu avea 29 de ani și era un cunoscut artist de muzică de petrecere în Ploiești. Soția sa, de doar 24 de ani, a supraviețuit accidentului feroviar și va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri