Antena Căutare

Mesajul unui medic român, după ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost traumatizant, dar am învins! Din 20 aprilie încep serviciul!”

„Izolare! Credinţă! Speranţă! Curaj şi Răbdare! De toate avem nevoie ca să învingem”, spune medicul Alina Popa, oncolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, la două săptămâni de la diagnosticul terifiant: infecție cu coronavirus!

Mesajul unui medic român, după ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost traumatizant, dar am învins! Din 20 aprilie încep serviciul!”
Medicul Alina Popa s-a vindecat de coronavirus | Pixabay/Facebook

Alina Popa a fost diagnosticată cu coronavirus în urmă cu aproape două săptămâni, iar acum s-a vindecat şi s-a întors acasă.

„Sunt bine, am două teste negative, am fost declarată vindecată. Două săptămâni sunt în izolare, din 20 aprilie încep serviciul. Mi-am cumpărat măști și voi merge la muncă. Au fost câteva zile foarte grele, nu am avut o formă ușoară a bolii. Am fost internată miercuri, 25 martie. A fost o experiență traumatizantă, dar am învins”, a declarat Alina Popa, pentru ziardehunedoara.ro.

Citește și: Un nou punct roșu se formează pe harta României! Autoritățile locale cer carantinarea totală. „Două orașe riscă să fie contaminate!”

Deși a învins boala, Alina Popa trece prin clipe grele după ce și soțul ei a început să aibă simptomele unei infecții cu COVID-19.

„Sunt în izolare singură, la Borș, acum îl aștept pe soțul meu acasă, el nu e bine. Aseară a făcut febră. Sunt foarte îngrijorată pentru el. (...) Am vecini minunați care îmi aduc de mâncare, prieteni, rude. Sunt înconjurată de foarte mulți oameni frumoși și buni. Le mulțumesc pacienților mei care m-au sunat, aparținătorilor, medicilor de la Timișoara care au avut grijă de mine, asistentelor, laboranților. Toate gândurile bune și rugăciunile lor cred că m-au ajutat să trec peste acest moment greu. (....) Cred că o Forță Divină ne ajută pe toți”, a mărturisit medicul Alina Popa.

Citește și: Este posibil să fi avut coronavirus și să nu știu? Doi experți din SUA explică la ce trebuie să fii atent

Alina Popa a fost diagnosticată cu noul coronavirus în data de 25 martie. Odată cu ea, alți doi colegi de-ai ei, printre care șeful Secției de Oncologie de la Deva, au fost diagnosticați cu boala Covid-19. Automat, Secția de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență Deva s-a închis, acolo fiind internați 13 pacienți.

O femeie care urma să devină mamă a murit la câteva minute după ce a născut. Medicii au izbucnit în lacrimi: ”Singura lo... Gest impresionant făcut de doi polițiști din Maramureș aflați în patrulare. Au văzut un câine care se chinuia să meargă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x