Antena Căutare

O femeie care urma să devină mamă a murit la câteva minute după ce a născut. Medicii au izbucnit în lacrimi: ”Singura lor consolare a fost că a supraviețuit bebelușul!”

O mamă infectată cu noul coronavirus a murit în timp ce se pregătea să nască. Deocamdată nu se știe dacă femeia suferea de alte afecțiuni.

O femeie care urma să devină mamă a murit la câteva minute după ce a născut. Medicii au izbucnit în lacrimi: ”Singura lor consolare a fost că a supraviețuit bebelușul!”
O femeie care urma să devină mamă a murit la câteva minute după ce a născut

O femeie care a fost infectată cu noul coronavirus a murit în timpul travaliului, într-un spital din nordul Londrei, Marea Britanie, lăsând familia devastată de durere.

Potrivit Daily Mail, femeia a murit la Spitalul Whittington, nordul Londrei, la scurt timp după ce a născut copilul. Deocamdată nu se știe dacă ea suferea de alte afecțiuni, iar autoritățile au declanșat o investigație.

Tratamentul pentru COVID-19 există, OFICIAL! Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, a dezvăluit când îl vom avea! „Va vindeca pacienții cu coronavirus” – VIDEO

Atât membrii familiei, cât și medicii care o asistau la naștere s-au arătat ”șocați de moartea femeii”.

”Personalul medical a izbucnit în lacimi. Singura consoloare a fost că bebelușul a supraviețuit”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Starea de sănătate a copilului este bună, însă deocamdată nu se știe dacă a contractat sau nu virusul de la mamă.

Raed Arafat, apel către români după ce s-a aflat că stare de urgență va fi prelungită: ”Urmează o perioadă grea. Este imposibil să relaxăm măsurile acum!”

Această veste vine la aproape o săptămână de când un bebeluș de șase săptămâni a murit din cauza coronavirusului.

Raed Arafat, apel către români după ce s-a aflat că stare de urgență va fi prelungită: ”Urmează o perioadă grea. Este im... Mesajul unui medic român, după ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost traumatizant, dar am învins! Din 20 aprilie încep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x