Căutare Live

Meteo 27 august- 2 septembrie. Cum va fi vremea, de luni până duminică

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ultima săptămână a lunii august. Iată cum va fi vremea, pe zile, în intervalul de prognoză o 27 august- 2 septembrie. 

vremea 27august - 2 septembrie

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ultima săptămână a lunii august. Iată cum va fi vremea, pe zile, în intervalul de prognoză o 27 august- 2 septembrie, în România.

Citește și prognoza meteo, 27 august 2018

Potrivit vremea.ro, dacă în urmă cu 4-5 zile majoritatea modelelor numerice indicau o răcire accentuată în toate zonele țării pentru sfârșitul lunii august, ultimele materiale de prognoză disponibile estompează această răcire, care se va manifestă doar într-un mod ușor și numai în jumătatea nordică a teritoriului pe 27-28 august. Cauza pentru această schimbare stă în intensificarea unui câmp de presiune ridicată la est de țara noastră, care împreună cu modificarea direcției de deplasare a frontului rece (din nord-vest – sud-est în sud-vest – nord-est) va conduce la o încetinire a frontului rece și practic o oprire a să la nord de Carpații Meridionali și de Podisul Central Moldovenesc. Precipitațiile așteptate să cadă vor fi de asemenea mai puține decât apăreau inițial, doar în regiunile intracarpatice și în vestul Olteniei urmând să se acumuleze până la 20-30 mm în mod local pe întreg parcursul intervalului.

Pe cale de consecință, temperaturile ce se vor înregistra vor fi în continuare deosebit de ridicate pentru această perioadă a anului, în sudul țării urmând să se mai înregistreze destule zile cu temperaturi maxime ce se vor apropia sau ce chiar vor atinge pragul canicular de 35 de grade Celsius.

Meteo luni, 27 august 2018

Luni vremea va fi frumoasă în regiunile extracarpatice ale țării în prima parte a zilei, în timp ce local la munte și izolat în vest, sud-vest și în centru se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, însă acestea vor fi în general slabe cantitativ. Doar în vestul Olteniei se vor acumula local până la 15-20 de mm. Spre seară, unele averse slabe de ploaie vor cădea local și în sud și est, cu excepția Dobrogei, unde șansele pentru precipitații vor fi aproape nule. Vântul va suflă slab până la moderat în sud-estul țării și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 25 și 30 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu valori ușor mai scăzute așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 27-32 de grade în Oltenia, 30-35 de grade în Muntenia și Dobrogea, în timp ce în Moldova gradientul termic orizontal va fi destul de ridicat, astfel încât aici se vor înregistra maxime termice până la 22-27 de grade în jumătatea nordică a regiunii și 26-31 de grade în cea sudică.

Vremea marți, 28 august 2018

Marți vremea va fi în general frumoasă în toată țara, doar local la munte și izolat în Transilvania, Maramureș și în nordul Moldovei urmând să se semnaleze unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, potrivit prognozei Vremea.ro. Vântul va suflă moderat pe litoral și în Deltă Dunării și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor țării. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 25 și 30 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (din nou cu valori ușor mai scăzute, de până la 23-24 de grade Celsius, așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 30-35 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 25-30 de grade în Moldova.

Meteo miercuri 28 august 2018

Miercuri vremea va fi frumoasă în toată țara, doar cu totul izolat la munte în cursul după-amiezii urmând să se semnaleze câteva averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va suflă moderat în sud-est și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 28 de grade în Transilvania și Maramureș, 26-31 de grade în Banat și Crișana, 29-34 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Luncă Dunării) și 24-29 de grade în Moldova.

Vremea joi, 28 august 2018

Joi cerul va fi senin în toată țara. Vântul va suflă slab până la moderat în sudul litoralului și slab în rest. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 26-31 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 29-34 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 26-31 de grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în extremitatea sudică a regiunii.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Meteo vineri 28 august 2018

Vineri vremea va continuă să fie frumoasă în majoritatea regiunilor țării, doar în sud-vest urmând să se manifeste o ușoară instabilitate atmosferica, ce va veni „la pachet” împreună cu averse de ploaie locale însoțite și de descărcări electrice, însă cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi semnificative. Vântul va suflă moderat în județul Constanța și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 27 și 32 de grade în Transilvania și Maramureș, 29-34 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării) și 27-32 de grade în Moldova.

Vremea sâmbătă și duminică

În weekend vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în jumătatea estică a țării, în timp ce în cea vestică vor există condiții în mod local pentru producerea unor averse de ploaie însoțite de descărcări electrice (în general slabe cantitativ). Temperaturile maxime la nivel național vor fi similare cu cele înregistrate în zilele precedente, cu mențiunea că duminică în vestul, centrul și nordul teritoriului este așteptată o răcire cu până la 4-6 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor înregistra, aproape că de obicei, în depresiunile din estul Transilvaniei și în sudul litoralului, în timp cele valorile termice maxime cele mai ridicate se vor înregistra în Luncă Dunării.

sursa: vremea.ro,

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... TRAGEDIE în stațiunea Mamaia! Doi adolescenţi au fost loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit și este...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri